Вынікі з 1 па 5 з 5

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Metropolis
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187

Opel Corsa 1.7 Td Дапамогу карту

Прывітанне, хлопцы, я на гэтай Машыне, што я ? прыехала ўжо? супастаўляецца і практычна транспартных, як мінімум...я спрабаваў паправіць крыху карту хоць я не ведаю гэтай Ecu, і вынік ? было, што seghettamenti, як мінімум, мякчэюць, але застаюцца, асабліва, калі вы паспрабуеце, пачынаючы ад прастою транспартных вельмі шмат...Безумоўна, драйверы Ecm няслушныя, і хацеў бы зразумець што-то, калі ? можаце на гэтым Ecu...Я прыкладаю зыходны файл " 7 ? тое, што мы гаворым, ідзе недалека...Дзякуй ўсімArchive.rar

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    прывітанне я не магу спампаваць файл, таму што мне не дазволілі. а я, зроблена шмат, але ўсе ж дэфект.. seghettano

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187
    Што, чорт вазьмі, пу? залежыць ад st? seghettamente не ведаю....francescosparco ці магу я спытаць вас, калі вы нават механічных змяненняў у аўто?

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187
    Што, чорт вазьмі, пу? залежыць ад st? seghettamente не ведаю....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    138
    Citazione Першапачаткова Напісаў "Метраполіс" Visualizza Messaggio
    Прывітанне, хлопцы, я на гэтай Машыне, што я ? прыехала ўжо? супастаўляецца і практычна транспартных, як мінімум...я спрабаваў паправіць крыху карту хоць я не ведаю гэтай Ecu, і вынік ? было, што seghettamenti, як мінімум, мякчэюць, але застаюцца, асабліва, калі вы паспрабуеце, пачынаючы ад прастою транспартных вельмі шмат...Безумоўна, драйверы Ecm няслушныя, і хацеў бы зразумець што-то, калі ? можаце на гэтым Ecu...Я прыкладаю зыходны файл " 7 ? тое, што мы гаворым, ідзе недалека...Дзякуй ўсімArchive.rar
    Можа быць некалькі фактараў... напрыклад, калі вы размесціце файл на сайце, дзе вырашыць, разгрузка і я вам скажу. (заўседы, калі вы можаце? зрабіць з правіламі форуму), на жаль, не ўсе яшчэ ўключана.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •