Прывітанне ўсім, я хацеў бы ласкава інфармацыю і, пры неабходнасці, калі які-небудзь добры душы мне дапаможа, аб defap для nissan quasquai 1.5 dci 110 л. с. так як пасля выключэння элементаў кіравання з дапамогай праграмнага забеспячэння, Калі аўтамабіль ідзе добра супастаўляецца і ўсе астатняе, але кожны так пачне выходзіць з выхлапной трубы пастаянна белы дым, як быццам усе яшчэ recepisse, што фап быў актыўным, а затым сыходзіць у частку ў рэгенерацыі, нават калі на цела не c'? няма індыкатар пашкоджанні fap таксама, чаму? праграмнае забеспячэнне выдаляе нават tdc.....Цяпер кропка ? калі хто-то, магчыма, я магла б дапамагчы мне з адрасы дакладнага скіду, акрамя тых, якія раз, альбо непасрэдна ў postarmi файл defappato правільна...............Загадзя дзякуй тым, хто мне дапаможа?........Я чакаю адказы ад каго-то ў надзеі вырашыць......Прыкладаю зыходны файл, то мод толькі з defap і змененай з defap...........Чытанне ori nissan qashqai 1.5 dci 110 л. с. siemens sid 303.rarNissan qashqai 1.5 dci 110 л. с. mod defap siemens sid 303.rarNissan qashqai 1.5 dci 110 л. с. mod step 1 defap siemens sid 303.rar