на наступным тыдні я павінен адрамантаваць эбу дызельнага паліва opel motere isuzu машына выключаецца, і калі
ваюю на вечку эбу пойдуць каго-то есць pdf, або інструкцыі для аднаўлення Эбу ISUZU DELCO дзякуй усім прывітанне
на наступным тыдні я павінен адрамантаваць эбу дызельнага паліва opel motere isuzu машына выключаецца, і калі
ваюю на вечку эбу пойдуць каго-то есць pdf, або інструкцыі для аднаўлення Эбу ISUZU DELCO дзякуй усім прывітанне
калі адкрыць блок кіравання трэба праверыць, што не мы зварных швоў халодныя гэтыя недахопы былі выяўлены шматлікія блокі кіравання.
Калі ласка добры дзень!!!!!!
паважаны tecnoracing, я зарэгістраваўся на сайце, але, нягледзячы на ўсе, я не магу паглядзець ваш файл Astra Isuzu.rar. Так як я застаўся на вуліцы з маей Astra 1.7 DTI з-за блока кіравання дызельным помпай мне было цікава праглядаць вашы інструкцыі.
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 21-05-2013 да 16:11
дзякуй, як я і думаў праблема швоў.........
добры вечар, хлопчыкі і жыццю, што мне цікава, што адбываецца ўнутры гэтых ecu, калі ідзе дызель,,так што проста прылітаваць усе гэтыя кантакты і праблема scompara^^^??
ды так comw pdf ? права то вы можаце кантраляваць таксама некалькі кандэнсатараў, якія з болем у funzionameneto могуць скакаць....
часам бывае так, што вы можаце? спаліць нейкі кандэнсатар часам досыць аднавіць толькі зварныя швы
дзякуй tecnoracing вельмі добры дакумент!