Вынікі з 1 па 5 з 5

Абмеркаванне: праблема з прыборнай 999

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    149

праблема з прыборнай 999

Добры вечар! у мяне есць невялікая праблема на гэтай 999 2003 года, такім чынам, першая серыя з блокам кіравання dp-59м і каналізацыі ад 50 мм, то матацыкл не заводзіўся пры павароце ключа не гарыць ні рамкі, мільганула усе доказы таго, што я мог бы зрабіць і ўзяць 5-й раніцы з файла, каб 999, і паспрабаваць, і пакуль тут я ? туды добра moto боку, і карціна, здаецца, працуе добра, зараз толькі праблема, калі вакол ключ на on карціну назад ckec і сыходзіць напісана 0, а не 999 або 999s, і калі я хачу ўсталяваць надпіс, утрымліваючы гэтыя дзве кнопкі нажатыми не выходзіць нічога, і ў дыягназ я не d? памылак няма.
    Дзякуй, як заўседы ўсе на вашу дапамогу

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Не ? праблема ў прыборнай панэлі n? у эбу не працуе, але бенс? кіравання закадаваныя або менш на ключ. У вас на прыборнай панэлі панны і з эбу без иммо (у 5-й РАНІЦЫ) вы-то і не паказвае мадэль на прыборнай панэлі, а з 59-няма.

M999
    Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    149
    прывітанне m999 я зразумеў, то блок кіравання 5 раніцы без иммо і прыборнай панэлі, панны, гэта праблема я даў віну на ключы, калі замак ? статус змяніўся, цяпер я шукаю 59м, такім чынам, cos? ripristinandola я павінен вырашыць
    як заўседы, дзякуй за вашу даступнасць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Што блок ключоў, то ты змянілася не ты гаварыў раней... info важна, калі мы гаворым аб праблемах иммо !!!!

Verginando/ліквідацыі иммо ад 59М вырашыць у любым выпадку.

M999
    Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    149
    дзякуй m999 знайшоў блок кіравання 59м затым riverg., а затым падняў на иммо праблема вырашана, і, як заўседы, дзякуй за вашу дапамогу

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •