Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 17

Абмеркаванне: Думку карта Fiesta 1.4 TDCI

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196

Думку карта Fiesta 1.4 TDCI

Прывітанне ўсім, я чытаў Певень Клон V54 карту Fiesta 1400 TDCI. Улічваючы, што першы быў Siemens, які я бачыў, я зазірнуў на форум, каб знайсці якую-небудзь інфармацыю. На жаль, есць шмат дыскусій з нагоды гэтых Siemens, хоць і ў некалькі абмеркаванняў, якія я знайшоў карысныя парады і адрасы карта характарыстыкі, якія, я спадзяюся, што інтэрпрэтуецца добра. Спадзяюся, на ваш погляд, улічваючы, што многія рэчы ecu мне не зразумелыя.

Арыгінал тут:

http://www.professionalchiptuning.ne...tml#post100713

Зменены:

FiestaSID206_V1.zip

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    351
    прывітанне, як карты siemens не так легка інтэрпрэтаваць, але " убачыўшы зроблены некаторыя я магу вам сказаць, што ў цэлым не так ? дрэнна, але не хапае 2-х асноўных карт і звязаных з імі,тыпу rail дызельнага паліва і, адпаведна, служыць адрасоў 65164 і 4E25A пасля чаго вы прымацаваныя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў mafani Visualizza Messaggio
    прывітанне, як карты siemens не так легка інтэрпрэтаваць, але " убачыўшы зроблены некаторыя я магу вам сказаць, што ў цэлым не так ? дрэнна, але не хапае 2-х асноўных карт і звязаных з імі,тыпу rail дызельнага паліва і, адпаведна, служыць адрасоў 65164 і 4E25A пасля чаго вы прымацаваныя
    Прывітанне mafani, я ўбачыла толькі зараз паведамленне. Першы адрас, які ты мне даў не павінны быць час ўпырску? Я б іх змены, але я не магу зразумець, як пераўтварыць значэння, акрамя таго, здаецца, амаль прадстаўлена на няма, так як я значэнне pi? уверсе ЗЛЕВА, а ня СПРАВА

Для rail ў мяне было больш? або менш, тая ж праблема, піка, максімальнае значэнне 49152, нават тут я не змог знайсці значэнне пераўтварэнні для вызначэння патрабаванага ціску.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    добры дзень, я не магу бачыць вашу карту, так як не sn прыбылі яшчэ 80 паведамленняў.. а я, я зрабіў некалькі, і яны ідуць бомба.. калі хочаш, паставіў мод, а есць зірнуць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў francescosparco Visualizza Messaggio
    добры дзень, я не магу бачыць вашу карту, так як не sn прыбылі яшчэ 80 паведамленняў.. а я, я зрабіў некалькі, і яны ідуць бомба.. калі хочаш, паставіў мод, а есць зірнуць
    Не ? трэба, але дзякуй вам у любым выпадку, я аддаю перавагу, каб вырашыць мае сумневы аб двух картах, аб якіх я гаварыў раней. Я не магу зразумець\знайсці каэфіцыент пераўтварэння значэнняў rail. Можа быць, ведаючы максімальнае ціск у rail гэтую машыну, я мог бы патрапіць туды, але я не знайшоў навіны метады, нават не на што. У вас есць інфармацыя аб мне?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    яшчэ адзін савет пачынае працаваць з winols, што ecm таму толькі траплю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    тады каэфіцыенты пераліку для цябе гэта не павінна паўплываць на вас, вы павінны глядзець на лічбы не фактары пераўтварэнні...потым карту rail варта падзяліць на 4 часткі, але гэта ? прамовы для самых вопытных...а то не хапае так шмат рэчаў, якія вы не зменены...гэта мае карты...гаворка rail ? прамовы вельмі шырокі:
    1 - якасць помпы
    2 - машына новая(новыя дэталі), машыну трэба і згадваць тое(кампаненты кідалі)
    3 - на якую прадукцыйнасць вы хочаце ад вашага аўтамабіля
    я бачыў, як людзі біцца галавой для rail, калі рашэнне c ? заўседы...
    ад павелічэнне max 400 кропак на самых высокіх, паспрабуйце, а потым.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў ake85 Visualizza Messaggio
    тады каэфіцыенты пераліку для цябе гэта не павінна паўплываць на вас, вы павінны глядзець на лічбы не фактары пераўтварэнні...потым карту rail варта падзяліць на 4 часткі, але гэта ? прамовы для самых вопытных...а то не хапае так шмат рэчаў, якія вы не зменены...гэта мае карты...гаворка rail ? прамовы вельмі шырокі:
    1 - якасць помпы
    Карту я ўжо? правераная і добра ідзе, безумоўна, не ? перабольшаныя, нават з улікам 100 тыс. км машыны. Той факт, каэфіцыентаў пераліку, я быў зацікаўлены, каб зразумець, што ціск, гаворыцца ў крыніцы і колькі я збіраюся павялічыць. На маей EDC16C39 выяўляюцца, без пераўтварэння, таму я ведаю, што калі павелічэнне 50-50bar. Парог 400, які ты паказаў мне, я пу? таксама, будзе добра, але я аддаю перавагу ведаць, што я павялічваецца. Цяпер я павялічыў rail прыкладна ад 200 да 450 ачкоў, але для тэсту, не ведаючы дакладна, што я павелічэнне (тэст зроблены, перш чым я scrivessi). Арыгінал 4000 абаротаў, коштам 49000 прыкладна, што адпавядае?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    Citazione Першапачаткова Напісаў GPoint Visualizza Messaggio
    Карту я ўжо? правераная і добра ідзе, безумоўна, не ? перабольшаныя, нават з улікам 100 тыс. км машыны. Той факт, каэфіцыентаў пераліку, я быў зацікаўлены, каб зразумець, што ціск, гаворыцца ў крыніцы і колькі я збіраюся павялічыць. На маей EDC16C39 выяўляюцца, без пераўтварэння, таму я ведаю, што калі павелічэнне 50-50bar. Парог 400, які ты паказаў мне, я пу? таксама, будзе добра, але я аддаю перавагу ведаць, што я павялічваецца. Цяпер я павялічыў rail прыкладна ад 200 да 450 ачкоў, але для тэсту, не ведаючы дакладна, што я павелічэнне (тэст зроблены, перш чым я scrivessi). Арыгінал 4000 абаротаў, коштам 49000 прыкладна, што адпавядае?
    між тым, варта ўлічваць, што калі з 50 ачкоў не ад 50 бар 50 бар падзяліце ўсе прымае агонь машына вас ад 0,05 0,08 0,1 бар
    для каэфіцыента пераўтварэнні мне здаецца, што x 0,061036

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    259
    Citazione Першапачаткова Напісаў ake85 Visualizza Messaggio
    1 - якасць помпы
    Выбачайце, калі я ўмяшання
    Таму што цяпер казаў маглі б вы ласкава паглыбляцца ў карты rail падзяліць на 4 часткі?
    ДЖАНІ

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •