Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 42

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    13

праблема фарсунак бош edc16c34 citroen c4

прывітанне,як назва, у мяне праблема з citroen c4 бош edc16c34 майго сябра,на практыцы я зачыніў egr, але калі я ў пісьмовай форме (пеўнік v54)c'? была праблема, пры чакаць 180 секунд, на панэль не гарыць і 180 у карціну уключаны,то праграма будзе ? заблакаваны (праграма не адказвае) і я ведаю, што я страціў кадоўкі фарсунак.цяпер аўтамабіль,але я ад няспраўнасці кіравання рухавіком з надпісам "service" гарыць, і я не перавышае 3000 абаротаў у хвіліну,калі я выключаю і назад добра, без якіх-шпіена,каб затым паўстаць зноў, пасля таго, як ? было некалькі спыняе...я паспрабаваў зрабіць кадаваньне з lexia і бош, але нічога не дэфект застаецца..c'? хто-небудзь сказаць мне, як я павінен рабіць???
    дзякуй..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    310
    Страціў коды фарсунак..... ці Ня ты быў факты захавання певень, перш чым чытаць flash

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    13
    але на чытанне я не спытаў нічога,а ? усе ішло добра...але потым я не змагу кадзіраваць іх з lexia або бош, калі што ? праблема?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    калі вы зрабілі дыягностыку вынікае, што бачыў, якія памылкі ў вас у эбу.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di polini
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Паведамленні
    419
    Citazione Першапачаткова Напісаў warhead Visualizza Messaggio
    прывітанне,як назва, у мяне праблема з citroen c4 бош edc16c34 майго сябра,на практыцы я зачыніў egr, але калі я ў пісьмовай форме (пеўнік v54)c'? была праблема, пры чакаць 180 секунд, на панэль не гарыць і 180 у карціну уключаны,то праграма будзе ? заблакаваны (праграма не адказвае) і я ведаю, што я страціў кадоўкі фарсунак.цяпер аўтамабіль,але я ад няспраўнасці кіравання рухавіком з надпісам "service" гарыць, і я не перавышае 3000 абаротаў у хвіліну,калі я выключаю і назад добра, без якіх-шпіена,каб затым паўстаць зноў, пасля таго, як ? было некалькі спыняе...я паспрабаваў зрабіць кадаваньне з lexia і бош, але нічога не дэфект застаецца..c'? хто-небудзь сказаць мне, як я павінен рабіць???
    дзякуй..
    Мне ? поспех пару разоў на mazda 3 1.6 110cv dpf ж праблема... але я проста перапісаць файл, а ? усе ішло да добрага канца

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    13
    Citazione Першапачаткова Напісаў polini Visualizza Messaggio
    Мне ? поспех пару разоў на mazda 3 1.6 110cv dpf ж праблема... але я проста перапісаць файл, а ? усе ішло да добрага канца
    я спрабаваў некалькі разоў, нават перапісаць файл крычы...нічога!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    13
    вы мне telecodifica інжэктар, але,усе жа, што робіць вароты і пасля ўставіць коды фарсунак,(што, аднак, дыягностыкі з'яўляюцца таксама захоўваць, калі гарыць)аднойчы ў рух, вяртаецца праблема

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    фарсункі захоўваюцца ў e2prom няма ў flash, таму перапісаць файл не мае сэнсу, вынікае, што ен зрабіў для чытання ў bdm, і перапісаць тое вырашыць.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    13
    ок,але бачыў, што не я зрабіў гэта,цяпер, як я павінен рабіць, каб вырашыць гэтую праблему??так, ci sara'...па крайняй меры, я спадзяюся!!!

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    я лічу, што рашэньне, як пайсці ў аўтасалон citroen.

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •