Вынікі з 1 па 8 з 8

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906

Сам файл hw і адрозніваецца sw

Прывітанне ўсім, я чытаў, gt 1.9 mjet 150cv і я заўважыў, што я ўжо? мод гатовы з такім жа hw і sw...затым я адкрыў ori-ложак і мод гатовы, і я заўважыў некалькі адрозненняў...месца, малюнак фазы ўпырску, якія не былі закрануты наогул.
    У гэты момант я не давяраю, каб запісаць файл гатовы...хто-то мне можа даць тлумачэнне?
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў dvdtuning Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім, я чытаў, gt 1.9 mjet 150cv і я заўважыў, што я ўжо? мод гатовы з такім жа hw і sw...затым я адкрыў ori-ложак і мод гатовы, і я заўважыў некалькі адрозненняў...месца, малюнак фазы ўпырску, якія не былі закрануты наогул.
    У гэты момант я не давяраю, каб запісаць файл гатовы...хто-то мне можа даць тлумачэнне?
    прывітанне,вы можаце размясціць абодва файла крычы, што я хачу іх праверыць? што тычыцца выдалення клапан egr заўседы есць элементы, паставіць у 0.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Вы то, я ведаю,....на самай справе я не чапаў нічога, у фазе ўпырску бенс? файлы крычы проста розныя. Таксама можа быць праблема, ecm 2001
    File Allegati Файл Ўкладання

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    як і меркаваў,на практыцы-файл названы sbolly і врі, але ў egr былі краніце карты, каб выключыць магчымасць рэцыркуляцыі з старая сістэма, якая працуе appatto закрануць таксама і на іншых картах як у гэтым выпадку, але pe мяне нашмат больш просты і хуткі краніце элемента кіравання,а затым, або напішыце непасрэдна ваш файл мод ўжо гатовы або пакладзеце арыгінал толькі тры карты, краніце і пакінуць усе астатняе зменена,але калі хто-то зрабіў мод, не ведае, праверак, не будзе", наш эксперт, калі хочаце буду рады даць вам сумленны погляд на мод, калі месцаў на врі і мод,добрая праца.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Дзякуй msport...дык вы кажаце мне, што аўтамабіль ужо мод ўнутры?! Ну ? прыйшоў у першы раз ад мяне, чаму? была няспраўнасць сістэмы рэцыркуляцыі ог, я выключаны скід элементаў кіравання, але я гэтага не зрабіў, калі ў файл, чаму? не я іншы арыентацыі. Я не ў курсе; я нават яму іншых людзей, якія чыталі той файл, акрамя мяне.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    на практыцы файл з фазай впрыска тыпу квадратнай і мода цяпер не ведаю, калі б пасцелі, або тое, што вы ўжо гатовыя супастаўляецца аўтамабіля, што і папярэдняе, але ў любым выпадку, файл для ўсіх аднолькава.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Тое, што ты кажаш, фаза ўпырску квадратны ? у оры (або, па крайняй меры мне здавалася), што я прачытаў ад гэтага аўто.
    Цяпер у машыне есць? файл з фазы ўпырску квадратны + праверка сістэмы рэцыркуляцыі ог на нуль. Вы кажаце, што пу? быць з-за невялікай нявызначанасці (пытанне дзесятых доляй секунды) рухавіка пры разгоне факт, што суіснаванне?

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў dvdtuning Visualizza Messaggio
    Тое, што ты кажаш, фаза ўпырску квадратны ? у оры (або, па крайняй меры мне здавалася), што я прачытаў ад гэтага аўто.
    Цяпер у машыне есць? файл з фазы ўпырску квадратны + праверка сістэмы рэцыркуляцыі ог на нуль. Вы кажаце, што пу? быць з-за невялікай нявызначанасці (пытанне дзесятых доляй секунды) рухавіка пры разгоне факт, што суіснаванне?
    ах я зразумеў, файл ori-ложак ад машыны, на самай справе, не крычы, і так як, параўнаўшы яго з врі мае роўна 3 карты зменены, якія з'яўляюцца часткай кіравання egr,у гэтым выпадку ен быў выдалены ў egr старога метаду, і я думаю, што вы павінны дараваць ori гэтыя 3 карты і абнуліць толькі два panettoni,гэта тое, пра адмову сістэмы рэцыркуляцыі ог для астатніх файлаў гэта добра, але калі ў вас есць мод тое, ці месца для думкі ці, калі вам не ідзе вы можаце напісаць,добрая праца.

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •