-
няспраўнасці падушкі бяспекі
прывітанне ўсім
я і мой сябар, уладальнік стілус, які мае праблемы з датчыкам падушкі бяспекі пасажыра.
як і ў вас калі-небудзь вырашаны гэтыя праблемы?
вы ставіце для сябе стандартны эмулятар, што-тое, каб абыйсці датчык вагі?
загадзя дзякуй
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
сістэмы маюць два або эмулятар, ці здымае эбу чытаць дамп арыгінальны і з sw змянілі без прысутнасці з падушкай то пішыце ў блок кіравання і далей.....
-
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
відавочна, яго прысвечаны потым адзін, і другі, і ты....
-
калі тыпу праз нейкую праграму дыягностыкі disabiti датчык ..?
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
дамп ? змесціва eeprom эбу ен павінен быць чытаем файл у bin змесціва, а затым адрэдагаваць і я не ведаю, калі не пу? зрабіць у дыягназе я ніколі не чуў....
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
save у дыягназ, які я ведаю, не магчыма (і я многіх фактах, перапісаўшы файл
-
АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
на некаторых блокаў я раблю праз чытанне dell падушка бяспекі, але вы павінны прачытаць serial, каб убачыць, што вы некалькі экю і'!!!
-
НАВІЧОК
C'? спосаб эмуляваць resistecia дыван, памятаеце, што ? можна эмуляваць занятыя, або пусты ? пажадана эмуляваць як заняты, так што ў выпадку аварыі спрацоўвае падушка бяспекі на баку пярэдняга пасажыра.
Яны таксама прадаюць эмулятары, як вы ведаеце, па цане 70-80 еўра. Відавочна, pi? танны, каб купіць пару супраціваў, а таксама іх працу і здольнасці?.
Калі каму-то патрэбен, калі вы знойдзеце падручнік, я буду адказваць тут. З павагай
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
Я пацвярджаю, дыягназ не пу? выключыць датчык вагі, толькі праз файл, што мяне не заўседы ? атрымалася, можа быць, пару разоў, ці вы можаце эмуляваць датчык вагі з эмулятарам. кошт? ? pi? нізкім, па меншай меры тыя, якія я выкарыстоўваю....
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума