Вынікі з 1 па 9 з 9

Абмеркаванне: Новы подписчик

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    13

Новы подписчик

Прывітанне ўсім , мяне клічуць Збаўцы, і разам з маім братам, і мой бацька, я вяду майстэрню электрамеханічны Арзамасе. Я 24 гадоў. Мы займаемся scodifiche , перапраграмавання, карціны, інструменты , рамонт блокаў кіравання, Падушка бяспекі, вырашэнне праблем FAP-DPF і EGR , апрацоўкі ecu , і т. д . Я вырашыў зарэгістравацца на гэтым форуме, будучы ў сапраўдны фанат аўтамабіляў і ecu.
    З павагай да ўсіх

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di polini
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Паведамленні
    419
    прывітанне і дабро запрашаем

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    сардэчна запрашаем на форум

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    маргера, венецыя
    Паведамленні
    50
    я бачу, што вы proffessionista...., што вы шукаеце тут?........трэба зрабіць 80 пост, каб даць ўдар рукой іншым...тое, што вы плануеце размяшчаць?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў betrescudan Visualizza Messaggio
    я бачу, што вы proffessionista...., што вы шукаеце тут?........трэба зрабіць 80 пост, каб даць ўдар рукой іншым...тое, што вы плануеце размяшчаць?
    асабіста я не разумею вашага пытання, мне здаецца, ваш спосаб запісу і да 80 паведамленняў

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    маргера, венецыя
    Паведамленні
    50
    вы думаеце, што я aspetando скончыць гэты мяжа?...глядзіце...калі ласка, быць карысным тут...не крадзі .. ***** і я магу зрабіць што-то, калі я не магу паглядзець файл, адправіў,фота апублікавана,карта размешчана,etc...як вы думаеце, што і задавальненне, а не толькі мець магчымасць быць карысным?...leandro89...усе respecto...потым рэзаць усе пасады...для мяне гэта мяжа, а спосаб абмежаваць свабоду

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў betrescudan Visualizza Messaggio
    вы думаеце, што я aspetando скончыць гэты мяжа?...глядзіце...калі ласка, быць карысным тут...не крадзі .. ***** і я магу зрабіць што-то, калі я не магу паглядзець файл, адправіў,фота апублікавана,карта размешчана,etc...як вы думаеце, што і задавальненне, а не толькі мець магчымасць быць карысным?...leandro89...усе respecto...потым рэзаць усе пасады...для мяне гэта мяжа, а спосаб абмежаваць свабоду
    калі вы зарэгіструецеся на форуме, вы прымаеце яго правілы, і калі вы заўважылі, там стаіць і ўсе, што напісана, то ўзнікае пытанне, чаму? скардзіцца?
    я заплюшчваю тэме, і мы працягваем падтрымліваць актыўны аб'ект абмеркавання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    авеллино
    Паведамленні
    911
    прывітанне і дабро запрашаем

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга