Прымаю любую крытыку і любыя парады вельмі ахвотна
Alfa 147 1.9 - 140cv.rar
Прымаю любую крытыку і любыя парады вельмі ахвотна
Alfa 147 1.9 - 140cv.rar
Ніхто ?![]()
Аўтамабіль, як ідзе..?
Выдатна , turbo новы і, лічачы 229.000 км паварочвае, як каштоўны камень
Для мяне трэба ставіцца даволі р? рэчаў, пачынаючы ад turbo ўверх без матывацыі, паколькі дызельнае паліва. Кантралюе пікі. Некаторыя крывыя тыпу пасля педалі, якая на маю думку магла заставацца ў крычы. Абмежавальнік крутоўнага моманту занадта рана і занадта высока. Калі мы гаворым пра аўто акцыі, калі вы паглядзіце ў абмеркаваннях, там выцягне значна лепш
ок, тады rifar? змяніўшы трохі рэчаў, і ўсе прыбіраецца![]()
? скажам, на шлях праўдзівы?
Зірнуць на абмеркаванне на edc16 знайсці іх даволі р? рэчы. У любым выпадку, вы можаце даць больш? аб часу ўпырску і колькасці? паліва, адаптацыя патрабаванага крутоўнага моманту і абмежавальнік крутоўнага моманту, зніжае turbo, лічыць, што ціск ужо? соль з дызельным палівам, затым вочы, за часопіс, калі вы бачыце, што шчупак занадта шмат гуляеце з картамі геаметрыі decrementandole ледзь-ледзь. Карта лямбда-выказваюць суадносіны afr затым ідуць decrementate калі вы хочаце даць дызель...
grazy yannsaba за вельмі карысныя парадызаўтра паспрабую перагледзець усе, і я чытаю таксама есць p? на edc16
і ўсе
на 147 і machina, які таксама падтрымлівае remapp больш агрэсіўны....мне шкада, што я не магу спампаваць ваш ori файл,але калі вы скажаце мне, з cossa да працаваў (winols або тытан), калі і titanium затым скажыце мне, procenti ,load,педалі,і т. д., значэння,і я магу сказаць вам ок або няма
Я працаваў з EcmTitaniumу некалькіх задаў другой версіі