Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 29

Абмеркаванне: Паглыбленне Siemens SID

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di matech
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353

Паглыбленне Siemens SID

Бачыў, што ў раздзеле файлы для бензінавых рухавікоў ? вельмі вытанчаныя закускі з вывучэннем якой-то карта цікавая, я хацеў бы прапанаваць тут таксама " паглыбленне на ЭБУ Siemens SIDXXX, што мне не здаецца, што гэта вельмі вядомыя...

Спасылка на файл можа быць мой калі вам добра:

http://www.professionalchiptuning.ne...3&d=1341697061

я проста зараз даць натхненне, абсталяваны ацэнкі практыкі, бачна, што чалавек на практыцы ;D

04699A: і наступнае, ЦІСК у магістралі RAIL. Працуе, у адрозненне ад ecu Bosch, у тым сэнсе, што ніколі не дасягае максімальны ціск зададзена (мо) - не змяніць і іншыя карты, сярод усіх Драйвераў Wish. На адной з дзвюх c'? максімуму ціску, што я цяпер я не прайшоў. Я яшчэ не ведаю, калі яе плоскай бокам на карту ? абмежавальнік.

04CC8E: ЧАС ЎПЫРСКУ. Тое, што я зразумеў ? што драйверы не кажуць, што гэта правільна, на мой погляд, усе характэрныя параметры не з'яўляюцца абаротаў і нагрузкі. Ці, па крайняй меры абароты не павялічваюцца пры праглядзе карты на dx. хутчэй бы звязаная з ціску ў рампы, з пробай, звязаныя з слабеючых ціскаў, пракручваючы ў бок dx. Гэта карта, якая, аднак, яго наступствы з пункту гледжання змены.

04DA4C: LIM. ПАРА. На некаторых SID іх знаходзіцца таксама ў вобласці, непасрэдна наступнага, 04DAE4, напрыклад, (Што ? прывезлі на макс акрамя адной кропцы)

05146E: DRIVER WISH. Не трэба прэзентацый Make your dreams become reality!

0558E0: ЦІСК ТУРБО. цікава бачыць, як на Volvo па выпуску карту dia ціск! І адчувае сябе, на самай справе... (я узыход, хоць, магчыма, levava fumosit? у riaccelerazioni...)

055BEO: КАРЭКЦЫЯ ЦІСКУ ТУРБА. Ці ўпэўненыя, drivers кажуць, што нават абмежавальнік. На Ford і PSA знаходзяцца таксама вялікія адрозненні на гэтай карце, але не на гэтай, наступнай непасрэдна.

05B3DC: ЦІСК ТУРБО. Я не ведаю, ці будзе кіраванне прамым VNT, чаму? дастаткова невялікім крокам, каб значна адрознівацца ад ціску наддува.

05D7E8: LIM. ПАРЫ.

Я, здаецца, даў ідэі не абыякава, але бачыў, што для тых, хто, калі яны будуць есць? ? нічога я спыняюся тут, і я спадзяюся абмеркаваць з вамі многія іншыя карты, на якіх у мяне есць сур'езныя сумневы. Прапануйце адрасы, і давайце паглядзім, калі мы знаходзімся!

Мой звер з чорнай ДАСЯГНЕННЯЎ пачатку ЎПЫРСКУ! Я не змог іх знайсці, і, паколькі праблема гэтых рухавікоў ? у fumosit?, дзве рэчы:
    -есць гідрадынамікі ўнутранага me***
    -мала "ранні" і не ў стане запісаць правільна дызельнага паліва, уводзіцца з карты "мод"

Добрае даследаванне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    211
    Citazione Першапачаткова Напісаў matech Visualizza Messaggio
    Бачыў, што ў раздзеле файлы для бензінавых рухавікоў ? вельмі вытанчаныя закускі з вывучэннем якой-то карта цікавая, я хацеў бы прапанаваць тут таксама " паглыбленне на ЭБУ Siemens SIDXXX, што мне не здаецца, што гэта вельмі вядомыя...

Спасылка на файл можа быць мой калі вам добра:

http://www.professionalchiptuning.ne...3&d=1341697061

я проста зараз даць натхненне, абсталяваны ацэнкі практыкі, бачна, што чалавек на практыцы ;D

04699A: і наступнае, ЦІСК у магістралі RAIL. Працуе, у адрозненне ад ecu Bosch, у тым сэнсе, што ніколі не дасягае максімальны ціск зададзена (мо) - не змяніць і іншыя карты, сярод усіх Драйвераў Wish. На адной з дзвюх c'? максімуму ціску, што я цяпер я не прайшоў. Я яшчэ не ведаю, калі яе плоскай бокам на карту ? абмежавальнік.

04CC8E: ЧАС ЎПЫРСКУ. Тое, што я зразумеў ? што драйверы не кажуць, што гэта правільна, на мой погляд, усе характэрныя параметры не з'яўляюцца абаротаў і нагрузкі. Ці, па крайняй меры абароты не павялічваюцца пры праглядзе карты на dx. хутчэй бы звязаная з ціску ў рампы, з пробай, звязаныя з слабеючых ціскаў, пракручваючы ў бок dx. Гэта карта, якая, аднак, яго наступствы з пункту гледжання змены.

04DA4C: LIM. ПАРА. На некаторых SID іх знаходзіцца таксама ў вобласці, непасрэдна наступнага, 04DAE4, напрыклад, (Што ? прывезлі на макс акрамя адной кропцы)

05146E: DRIVER WISH. Не трэба прэзентацый Make your dreams become reality!

0558E0: ЦІСК ТУРБО. цікава бачыць, як на Volvo па выпуску карту dia ціск! І адчувае сябе, на самай справе... (я узыход, хоць, магчыма, levava fumosit? у riaccelerazioni...)

055BEO: КАРЭКЦЫЯ ЦІСКУ ТУРБА. Ці ўпэўненыя, drivers кажуць, што нават абмежавальнік. На Ford і PSA знаходзяцца таксама вялікія адрозненні на гэтай карце, але не на гэтай, наступнай непасрэдна.

05B3DC: ЦІСК ТУРБО. Я не ведаю, ці будзе кіраванне прамым VNT, чаму? дастаткова невялікім крокам, каб значна адрознівацца ад ціску наддува.

05D7E8: LIM. ПАРЫ.

Я, здаецца, даў ідэі не абыякава, але бачыў, што для тых, хто, калі яны будуць есць? ? нічога я спыняюся тут, і я спадзяюся абмеркаваць з вамі многія іншыя карты, на якіх у мяне есць сур'езныя сумневы. Прапануйце адрасы, і давайце паглядзім, калі мы знаходзімся!

Мой звер з чорнай ДАСЯГНЕННЯЎ пачатку ЎПЫРСКУ! Я не змог іх знайсці, і, паколькі праблема гэтых рухавікоў ? у fumosit?, дзве рэчы:
    -есць гідрадынамікі ўнутранага me***
    -мала "ранні" і не ў стане запісаць правільна дызельнага паліва, уводзіцца з карты "мод"

Добрае даследаванне
    Дакладнае толькі пасля таго, як карту, 2-ціску ў рампы знаходзіцеся абмежавальнік

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    285
    05146E не драйвер wish
    05D7E8 не і абмежавальнік крутоўнага моманту
    абмежавальнікі rail, 2 не падымаецца prex max
    для астатніх адсутнічае шмат рэчаў, каб хадзіць у абавязак гэтых sid803/

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    13
    Citazione Першапачаткова Напісаў pinotec Visualizza Messaggio
    05146E не драйвер wish
    правільна я вас папярэднікаў.
    я пакідаю табе слова, што ты er чараўніка 803!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    211
    05146E не драйвер wish
    4da4e lim пара, што вы кажаце?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    211
    Citazione Першапачаткова Напісаў mavaila1972 Visualizza Messaggio
    4da4e lim пара, што вы кажаце?
    дыск wish паглядзіце на 32768

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    211
    05146E не драйвер wish
    абмежавальнікі prex rail 46ee2 і 4728a

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    285
    няма паска", але які маг... і што я зрабіў шмат выпрабаванняў, маючы мой аўтамабіль, які манціруе sid 803... потым дзякуючы дапамозе сяброў, сее-тое ен робіць у тым ліку

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    Драйвер Wish ? 061EC4 і 0620BC
    я чакаю пацверджання, чаму? сон ўсе яшчэ пачатковец, але я ўпэўнены амаль на 100%
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    211
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    Драйвер Wish ? 061EC4 і 0620BC
    я чакаю пацверджання, чаму? сон ўсе яшчэ пачатковец, але я ўпэўнены амаль на 100%
    брава менавіта іх!

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •