Старонка 1 з 12 12311 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 118

Абмеркаванне: карта часу ўпырску edc15c7

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178

карта часу ўпырску edc15c7

усім прывітанне, я хацеў бы змяніць авансаў ў маей карце мэтанакіравана і адэкватным, але для гэтага мне трэба ведаць, колькі мяне доўжыцца ін'екцыі. хто-небудзь ведае, дзе я магу знайсці карту часоў ? я што-тое знайшоў, але ? дзіўна, чаму? я не лічу, вось, знешні выгляд, асвятленне ...прыкладаю мой файл 147 няма egr.rar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    добры дзень, фабіа,
    я не магу загрузіць файл яшчэ...

што hw і sw мантуе ?

калі ? есць 147 edc15c7, як мая (8в 115cv)
    адрасы карт duration :

724BA і 7278A я, я, я паралельна (магчыма, памыляюся)

выказваюць тэрмін у зша (кабрыялет ў градусах з дапамогай каэфіцыента 0.023437) на восі у вас ціск у чыгуначныя магістралі і на адным, у вас rpm-пакетаў.

калі вы мне адкажаце, што мы кажам пра тое ж centrlalina і выкарыстання winols вы прыкладаю свой мод

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Сиси мы кажам пра тое ж эбу

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    Паспрабуйце гэтыя,
    я вас папярэджваю, я ўсе-самавук, выкарыстоўваю для маей і да гэтага часу працавалі.

есць некалькі карт для " open-loop зменнай геаметрыі...

вось ен -> 332_536_Alfa_147_rev1.rar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    дзякуй gionag але карту мне вы паказалі ? гэтай перадаплаты , гэта значыць калі(у градусах) павінен пачынацца ўпырск , я шукаю той, які паказвае час ўпырску....для файлаў, якія вы паслалі мне я дзякую цябе, але я не ведаю, выкарыстоўваць winols, паспрабуе? адкрыць яго і будзеце бачыць? што рабіць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    Я не здзіўлюся, памыляюся...
    але SOI тут :
    7321A & 746B0

тыя, што я даў, есць працягласць limiter або, па крайняй меры, я спадзяюся, што я машына, якая прадугледжвае некалькі дзясяткаў graidi

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Глядзець ты мне адкрыў свет, я верыў, што duration б SOI, аднак SOI маюць на восях дызель і rpm? Дзякуй 1000 дапамогу, якую я ад

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Патрэбныя добрыя карты, якія мне паказалі, я не магу зразумець, як гэта патлумачыць, чаму? калі я раблю рахункі для 3000 абаротаў у хвіліну максімум дызель мяне выходзіць, што ўпырск пачынаецца ў 11gradi перад вмт і доўжыцца 30 градусаў, улічваючы, што не магу пераадолець 10gradi пост ўпырску, я думаю, што там я зразумеў, покер... вы можаце дапамагчы Мне зразумець гэта? Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    Citazione Першапачаткова Напісаў фабіа Visualizza Messaggio
    Патрэбныя добрыя карты, якія мне паказалі, я не магу зразумець, як гэта патлумачыць, чаму? калі я раблю рахункі для 3000 абаротаў у хвіліну максімум дызель мяне выходзіць, што ўпырск пачынаецца ў 11gradi перад вмт і доўжыцца 30 градусаў, улічваючы, што не магу пераадолець 10gradi пост ўпырску, я думаю, што там я зразумеў, покер... вы можаце дапамагчы Мне зразумець гэта? Дзякуй
    між тым, я рады дапамагчы (я думаю, што форумы служаць для гэтага).
    за тое, што вы кажаце, я павінен паглядзець на карты, якія на дадзены момант адпачываюць на хатнім кампутары.

з разліку, што вы зрабілі не вы скралі ў загадзя... градусаў фактычныя ін'екцый паглядзіце разлічваецца шляхам аднімання перадаплата на карту duration.
    паглядзіце, калі cos? вам дзверы.

Я заўседы кажу, я неафіт добры і зроблены, так што мае звесткі варта прымаць з асцярожнасцю
    мы чакаем, магчыма, адмова cos? мы вучымся ў двух

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    якія формулы, якія выкарыстоўваліся, каб змяніць іх мікрасекунд ўпырску ў тэрмін кута?
    проста каб зразумець, калі мы выкарыстоўваем тую ж формулу, або мець у любым выпадку адзін і той жа вынік aldil? метад...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Старонка 1 з 12 12311 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •