Старонка 1 з 8 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 81

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    112

Пераўтварэнне 500 Abarth 135cv *esseesse 160cv...

Прывітанне, хлопцы , інфармацыя для пачаткоўцаў ... Vorre паспрабуйце ператварыць 500a 135cv складзе ў esseesse, загрузіўшы патрэбны файл.
    Я Певень v54 ў virtual чытаць зыходны файл пытанне (896kb) і я таксама зрабіў id абсталявання:

HW: 0261201756
    SW: 1037400825
    Запасныя: 51854166

Файл esseesse я павінен caricargli? тое, з тым жа нумарам HW: справядліва, не?
    Я вас таксама есць магчымасць выкарыстоўваць KessV2 або MPPS12 , прымаю парады і то прамая
    Дзякуй усім

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    112
    Дзякуй , я думаў, што досыць загрузіць той жа HW роўна.
    Вы кажаце, што ? практычна немагчыма знайсці файл мой id, hw\sw?
    праблема і ў ЕСМ я не драйвер, каб зрабіць 500 і ў WinOLS я не damos :'(
    таму топ будзе знайсці ўжо? файл esseesse для загрузкі

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    няма, вы можаце загрузіць файл ss, але вам трэба файл з двух мега-г.зн. гэта http://www.professionalchiptuning.ne...?21-500-abarth poist n3-файл 500ss 160cv 0261201756-1037400100-160cv у boot mode я рэкамендую пасадзіць паслядоўны
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    112
    вы саджаеце ў паслядоўны з пеўніку, што з kess v2? :O :O
    у любым выпадку было б цікава зразумець, як да ўлады выразаць з файла прачытаць у virtual ад пеўня...
    як звычайна, вы заўседы добра навучанымі і язычнікаў , каб? цяпер я не магу спампаваць яшчэ файлы не esseesse

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    112
    вялікія хлопчыкі , апошняя пытанне , улічваючы, што яны ўсе яшчэ pivello у гэтым форуме, і я не магу дазволіць сабе спампаваць нічога (я ведаю, што ? супраць правілаў)
    хто-небудзь ведае, дзе знайсці яго, ці, можа быць, душа пабожная, што пасылае мне ***** хихи? я паспрабаваў...
    ps апошняе, што але вы ўпэўненыя, што завісае ў паслядоўны з kess v2? з вялікай кропкі ў запісу, маючы recucuperato файл 2 мб ? усе ішло да добрага канца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    112
    тут я тут , я правеў файл "500 abarth esseesse 160cv" ад 832kb.
    Ecm titanium гэта мне адкрывае выдатна, толькі, што файлы ложку з гала з 896kb... кіраўніцтва, каб ператварыць іх я яшчэ не знойдзена
    ps улічваючы, што ў мяне KessV2\MPPS v12\Певень v54, што вы мне параіце для запісу файла esseesse?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    112
    ок ператварыўся файл, ложак у virtual read ад 896kb ў 832kb і ECM titanium цяпер прымушае мяне ўбачыць, драйверы....
    капіюю адны і тыя ж значэння esseesse -> " на складзе 135cv = гібрыдны мадыфікаваны сс на аснове 135cv?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di mikyrace82
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    146
    савет...ад таго, што здаецца вам не хапае крыху вопыту...пакладзецеся на экспертаў...тут, на сайце c? раздзел, у якім папрасіць rimappature...вы ўбачыце, што не пашкадуеце і, перш за ўсе, не рабі ў шкоду..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    143
    я стварыў файл-гібрыд гольф-130cv і ібіца 160cv....я адкрыў тое, што гольф, як файл врі і файл з sw і hw як...выраўняўся я там, дзе я служыў, і я выратаваны і гульня ? зрабіў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    112
    тут я тут, дзякуй за параду мікі , але вельмі самавук, і мне падабаецца эксперыментаваць
    справаздача ўвечары:
    -чытаць virtual з гала (896kb)
    -разрэзаць файл на 832kb + 64kb FF
    -скапіяваць кіравання ціскам turbo ад арыгінальнай карце "esseesse" аб файле акцыі 135cv
    -адноўлены файл 896kb (832kb mod ss + 64kb FF)
    -пішацца праз паслядоўны певень, усе ў парадку , вакол ключа з першага ўдару і ціску turbo роўныя да cinquino EsseEsse.

Я мог бы параўнаць акцыі і esseesse у рэшце рэшт, змяняецца толькі кіраванне prex turbo, ці я памыляюся?

(у рэшце рэшт, наколькі я мог бачыць, зменіцца толькі тое, ад акцыі да esseesse)
    -

Старонка 1 з 8 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •