Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 18,

Абмеркаванне: bmw 320i e90 my05 не частка

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Zac
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    158

bmw 320i e90 my05 не частка

прывітанне ўсім!!!! як назва гэтага 320i раніцай не хацеў далека..... ен нават газавай сістэмы...... я зрабіў дыягностыку і яна толькі памылак у клімаце, але нічога ў рухавіку... я заўважыў, што пры ўключэнні рамкі не запускаецца паліўны помпа, хто-небудзь ведае, калі і звычайны ? ці помпа запускаецца, калі вы націскаеце кнопку " пуск " разам з рухавіком ? пытаюся, таму што і ў першы раз, што я раблю 320 бензін, і я ведаю, што bmw і ў прыватнасці.... потым я ўбачыў, што ен двайны помпа для бака асобны....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    86
    Вы спрабавалі зрабіць яе з дапамогай дыягностыкі паліўнай помпы?

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    158
    так, я спрабаваў,я адчуваю, толькі рэле, але помпа не здаецца пачынаецца.... цяпер не ведаю, як дызель, але добра ці дрэнна, я думаю, вы павінны адчуваць, дакладна ?

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    158
    Я паспрабаваў даць прамога току і 2 помпаў, але не пачынаюцца....

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    158
    Як я зразумеў помпа і пад эбу ў частцы....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di macinische90
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    172
    вы ў вас есць тэстар тэст, каб убачыць, калі яны кароткія, але здаецца, я трохі невыканальная...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    119
    Калі вы спрабавалі даць 12в непасрэдна на помпы не працуюць, безумоўна, карацей.
    NB, варта мець на ўвазе, што ў баку павінна быць заўседы бензін (так як помпа працуе заўседы), па крайняй меры, за рэзерв і пайсці часта нават бензін у адваротным выпадку помпы ламаюцца....калі аўтамабіль мае сістэму газ.

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    158
    я спрабаваў зрабіць стартара прымусова на газ і аўтамабіль, частка, і, здаецца, ідзе добра,адзінае, што выходзіць трохі дыму,мне здаецца, ад valvetronic цяпер адключыце і do' паглядзім, таксама".....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Удын
    Паведамленні
    103
    Выбачайце, зак, але, калі вы далі току непасрэдна на помпы не працуюць,я ведаю, што яны ідуць,

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    158
    не зусім так'..... ? схема кіруецца ад эбу з 2 асобнымі рухавікамі, але звязаных паміж сабой альбо ў электронным выглядзе, так і з дапамогай трубы...... варта проста выйсці з танка, каб выпрабаваць іх як след...,аднак я знайшоў серварухавік valvetronic спалілі... цяпер я іду наперад і vadiamo што яшчэ я....

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •