Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 24

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di macinische90
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    172

неадпаведнасць масы паветра/датчык выдатку паветра

прывітанне, хлопцы ў мяне lancia delta 2.0 mtj хто-то ведае, як мне дапамагчы?у мяне гэтая памылка: неадпаведнасць масы паветра/датчык выдатку паветра, што можа быць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Я я пачну праверыць egr і муфты turbo...

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    172
    ціск гэта нармальна і egr чысты і вяртаецца ў свае месца... кіраваць з дапамогай examiner усе ок....

я магу загружаць выявы, заднім чыслом, вы хочаце крыху праверыць, ці egr, як і гняздо

nn я хачу mattere дарогі, але я зрабіў тэст.. сара дурное, але я думаў, адмацаваць датчык выдатку паветра і выпрабаваць машыну... я памылку, але машына ідзе лепш, чым калі датчык выдатку паветра далучаны,mo 2 рэчы.. ці датчык выдатку паветра, і для змены або, блок кіравання і так далей ад riconoscrmi значэнне паветра 1200,nn я веру ў гэта, але цяпер я ведаю больш на што думаць... я сумняваюся, legr на sensoremap на калектар..)).

Хлопцы, я кладуся спаць.. усе Роўна я 80 еўра max марнаваць,я растлумачу, я знайшоў deb pierburg 80 або зрабіць карту з egr-off? Спакойнай ночы ўсім

2014060320255400.jpg гэта ? дыягназ

2014052612565300.jpg і гэта ? датчык
    Апошні раз рэдагавалася Backgroop; 17-06-2014 да 11:57

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў macinische90 Visualizza Messaggio
    ціск гэта нармальна і egr чысты і вяртаецца ў свае месца... кіраваць з дапамогай examiner усе ок....

я магу загружаць выявы, заднім чыслом, вы хочаце крыху праверыць, ці egr, як і гняздо

nn я хачу mattere дарогі, але я зрабіў тэст.. сара дурное, але я думаў, адмацаваць датчык выдатку паветра і выпрабаваць машыну... я памылку, але машына ідзе лепш, чым калі датчык выдатку паветра далучаны,mo 2 рэчы.. ці датчык выдатку паветра, і для змены або, блок кіравання і так далей ад riconoscrmi значэнне паветра 1200,nn я веру ў гэта, але цяпер я ведаю больш на што думаць... я сумняваюся, legr на sensoremap на калектар..)).

Хлопцы, я кладуся спаць.. усе Роўна я 80 еўра max марнаваць,я растлумачу, я знайшоў deb pierburg 80 або зрабіць карту з egr-off? Спакойнай ночы ўсім

2014060320255400.jpg гэта ? дыягназ

2014052612565300.jpg і гэта ? датчык
    Я заклікаю цябе не размяшчаць паведамленні запар, у адваротным выпадку лічыцца спамам
    Цярпенне і цнота моцных..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    7
    паспрабуйце закрыць egr з ліст і паглядзець, нармальна ці аўтамабіль , postami файл, які табе заплюшчваю я egr на карце

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    172
    Дзякуй, але бясплатна?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    маса паветра да мінімуму ? ты паглядзеў на яе ?
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    172
    Вядома,маса паветра, вымеранай масы паветра і мэта, роўныя 321=321 я не разумею, чаму CN deb напалі на аўтамабіль частка 2700 калі адключаю раз'ем, машына ляціць, і ўдзел у 1800....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179
    Citazione Першапачаткова Напісаў macinische90 Visualizza Messaggio
    Вядома,маса паветра, вымеранай масы паветра і мэта, роўныя 321=321 я не разумею, чаму CN deb напалі на аўтамабіль частка 2700 калі адключаю раз'ем, машына ляціць, і ўдзел у 1800....
    паглядзець значэнне max маса паветра вымяраецца ачысціць або выдаліць карту з l egr і вароты l памылкі паглядзець, калі значэнне масы паветра ? найбольш высокім.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    172
    я не разумею.....

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні