прывітанне, хлопцы ў мяне lancia delta 2.0 mtj хто-то ведае, як мне дапамагчы?у мяне гэтая памылка: неадпаведнасць масы паветра/датчык выдатку паветра, што можа быць?
прывітанне, хлопцы ў мяне lancia delta 2.0 mtj хто-то ведае, як мне дапамагчы?у мяне гэтая памылка: неадпаведнасць масы паветра/датчык выдатку паветра, што можа быць?
Я я пачну праверыць egr і муфты turbo...
ціск гэта нармальна і egr чысты і вяртаецца ў свае месца... кіраваць з дапамогай examiner усе ок....
я магу загружаць выявы, заднім чыслом, вы хочаце крыху праверыць, ці egr, як і гняздо
nn я хачу mattere дарогі, але я зрабіў тэст.. сара дурное, але я думаў, адмацаваць датчык выдатку паветра і выпрабаваць машыну... я памылку, але машына ідзе лепш, чым калі датчык выдатку паветра далучаны,mo 2 рэчы.. ці датчык выдатку паветра, і для змены або, блок кіравання і так далей ад riconoscrmi значэнне паветра 1200,nn я веру ў гэта, але цяпер я ведаю больш на што думаць... я сумняваюся, legr на sensoremap на калектар..)).
Хлопцы, я кладуся спаць.. усе Роўна я 80 еўра max марнаваць,я растлумачу, я знайшоў deb pierburg 80 або зрабіць карту з egr-off? Спакойнай ночы ўсім
2014060320255400.jpg гэта ? дыягназ
2014052612565300.jpg і гэта ? датчык
Апошні раз рэдагавалася Backgroop; 17-06-2014 да 11:57
паспрабуйце закрыць egr з ліст і паглядзець, нармальна ці аўтамабіль , postami файл, які табе заплюшчваю я egr на карце
маса паветра да мінімуму ? ты паглядзеў на яе ?
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Вядома,маса паветра, вымеранай масы паветра і мэта, роўныя 321=321 я не разумею, чаму CN deb напалі на аўтамабіль частка 2700 калі адключаю раз'ем, машына ляціць, і ўдзел у 1800....