Тады, хлопцы, у мяне Opel Corsa D 1.2 бензін з egr абыйсці механічна, але не ў электронным выглядзе, і паветранага фільтра на панэлі. Каля 2000 абаротаў дроту, газ, машыну тузае, і мне выходзіць памылка ў дыягностыцы паліўнай худы.
Я думаў, што гэта звязана з датчыкам кіслароду адразу пасля фільтра, я з чыстай svitol але нада, праблема ? застаўся. Я пагружаны ў растваральнік, і гэта працавала пару дзен, потым зноў тая ж праблема, пад знос, я паправіўся датчык іншы Opel Tigra дакладна, маюць розныя коды, і ў самай справе, пасля некалькіх метраў праблема ? паўторна.
Я заўважыў, што, адлучыць раздым з гэтага датчыка, аўто і закон, мінус 40 градусаў. Я думаў, калі законам нізкая тэмпература, inietter? аўтаматычна-й? бензін, так што я паклаў матацыкл і зрабіла тэст, 5-6 дзен, што аўтамабіль ішоў з кабель адлучаецца і ідзе выдатна.
Які пу? быць праблема? я хацеў праверыць, лямбда-зонд, але не мантуе 2, я думаю, што яны ў мяне ад язды на "p"? pi? старых я не ведаю, што можа служыць другі, а які з двух я павінен пайсці і праверыць, я, верагодна, варта працягнуць спробы.
PS маючы на руках адзін strumentino air/fuel вельмі цюнінг і не надзейна, я вырашыў зрабіць тэст, я падключыў да першай лямбда і загарацца першыя святлодыеды good, а затым прывядзіце ў рух дзяржальню магутнасці мне ? здалося, што мець пацверджанне таго, знойдзены ў эбу. Затым выпуск газу загараюцца ўсе святлодыеды, нават тыя, паліўнай багаты... але я думаю, што гэта нармальна...
Дзякуй усім, і aiutatemiiiiiii