Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 21

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    25

Мы даведаемся, сапраўды выкарыстоўваць ECM і вытворныя

Тады хлопцы, як слайд-шоў, паўтару і тут:
    Я вучыўся і ў мяне есць падставы, сапраўды, агульныя... ы? ведамі я, набытых спрабаваў зноў і зноў, але я прыйшоў да высновы, што кіроўца або аналагічныя рэчы, якія выкарыстоўваюцца ў іншых праграмах, служаць вельмі мала.
    Галоўнае ? прызнаць карты, cos? я паставіў, з дапамогай менавіта драйвераў, - пошук карты.
    Partirei з тых авансаў...
    Я спадзяюся, што вы не няправільна ўяўленне... (калі я не памыляюся, я выкарыстаў 8bit)

PS улічваючы, што я толькі што зарэгістраваўся, не магу я ўбачыць фатаграфіі, таму, калі вы можаце guidatemi іншым спосабам... Дзякуй усім, удзельнікаў...

Я адпраўлю карту арыгінал

Ніхто не хоча адказаць...???
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 16-06-2014 да 17:24

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Ольбия
    Et
    58
    Паведамленні
    335
    я не разумею, што вы маеце на ўвазе , але на гэтых ecu распазнання карты ? легка , праблема ? каб захаваць адносіны stecchio ідэальна, і пераканайцеся, экскурсійнае рэальнае павелічэнне магутнасці і крутоўнага моманту
    запэўніваю вас, што****метро не працуе, і лямбда , і магутнасць , вы можаце адчуваць пара , але не яго крывая... у агульным, хоча, каб мы ў школе... для дызеля ? можаце разлічыць усе з дакладнасць добрая , бензін есць занадта шмат зменных
    нагрузкі вельмі розныя, і як зрабіць шмат карт для кожнага load...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    25
    Faberecu, гл. дзякуй за ваш адказ, але што я павінен адчуваць у школе, калі я не ведаю, прызнаць, крывыя? cio? мне здаецца, што вы ходзіце? далей з прамовай... Я цяпер змог чытаць карту, і я змагла яго ўбачыць... стоп... я думаю, што наступны крок-зразумець, крывыя...
    Улічваючы, што мы зможам паглыбіць вашыя выступы... напрыклад:
    запэўніваю вас, што****метро не працуе з лямбда.....
    Cio? што вы маеце на ўвазе? вы хочаце пашырыць гаворка?
    Які тып школы вы маеце на ўвазе? ролікі, экскурсійнае рухавік або іншы?
    St? проста ў нуль, я аматар-й? што яшчэ, хто хоча зразумець...
    Я некалькі гадоў часу, да таго, каб пакласці руку на смарагд... не, вы скажыце мне, каб яе зрабіць, хто клапоціцца пра вас, чаму? senn? я не ўзяў бы гэты блок кіравання. Я яе ўзяў, чаму? ? цалкам праграмуемы, і я ведаю дакладна, што адбываецца на маей машыне, магчымасць свабодна эксперыментаваць час ад часу. Вядома, у канцы рабочай sar? выгляд эксперта, але я хачу improntare я і зразумець, што я рухаюся, дакранаючыся etc etc...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Ольбия
    Et
    58
    Паведамленні
    335
    на гэтыя экю вам трэба распазнаць загадзя нагрузак parzializzati , з поўнай нагрузкай , ціскам , тое ж самае, лямбда -, lim . пра .. лі рухавік ? ori , калі ў вас есць спецыяльныя камеры , шатуны, поршні . etcc і паварочвае ўверх, я прапаную вам змяніць сістэмы
    l падыходзіць ? экскурсійнае рухавік , але трэба правільна імітаваць тэмпературы розных
    экскурсійнае тармажэнне роліка і эмулятар у рэальным часе, вы робіце прыгожыя рэчы , з sekio напалі , або іншы аналізатар выхлапных газаў у рэжыме рэальнага часу
    карты на бензін з эксперыментальны метад , да ролікаў крычы , крутоўны момант і магутнасць stekio (afr) ад іх паглядзець, як ен сябе паводзіць
    потым паспрабуйце лепш з эмулятарам , кожныя 500 абаротаў у хвіліну мод , спалучэнне q.і загадзя , ад аналізу газаў, вы можаце зразумець ... пара відавочных паглядзець, ці што ? лепш
    залежыць ад таго, калі вам трэба зрабіць " дарожная карта", або гонкі
    калі ? racing выкарыстоўвае бензін хуткія , то трэба менш загадзя , або ingrassi , апекі 10% + ХУТКА, калі вы можаце павялічыць на 10% ці і каліброўка загадзя правільна 10% МАГУТНАСЦІ

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    25
    дзякуй faberecu, вельмі добры... змены сістэмы, вы маеце на ўвазе эбу?
    Вы былі вельмі добрыя да мяне, што карты змяніць, але вы ведаеце, скажыце мне, калі я ведаў, прызнаць, карты перадаплаты, як у першым посце?
    Дзякуй...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    80
    Няма адказу?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    Прабачце, я ведаў, што з бензінам спецыяльныя павялічваліся авансавыя плацяжы nn уменьшающ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Zac
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    158
    Citazione Першапачаткова Напісаў fabiovts88 Visualizza Messaggio
    Прабачце, я ведаў, што з бензінам спецыяльныя павялічваліся авансавыя плацяжы nn уменьшающ
    але трохі логікі noo ???

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    Менавіта трохі логікі wiseguy ЗАК з бензінам з 98ron т. е. з актанавым лікам вы можаце павялічыць задатак у зша логіка, і вывучае

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў fabiovts88 Visualizza Messaggio
    Менавіта трохі логікі wiseguy ЗАК з бензінам з 98ron т. е. з актанавым лікам вы можаце павялічыць задатак у зша логіка, і вывучае
    faberecu не кажа октановое але хуткасць спаліць, у выпадку павелічэння паліўнай (богатей) трэба павялічыць загадзя з-за хуткасці менш спальваць, але калі ў вас есць спецыяльныя бензіны, якія гараць хутка, можна нават затрымаць.

я не хачу вучыць нічога нікому, але гэтыя лагічныя.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •