Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14

Абмеркаванне: Dpf off giulietta 2.0 еўра 5

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Трэвіза
    Паведамленні
    75

Dpf off giulietta 2.0 еўра 5

Прывітанне, хлопцы, хто-небудзь можа мне дапамагчы зрабіць dpf-off ў джульета euro5 ? Неўзабаве ўзяць? dpf, і я хачу быць гатовы... Я бачыў, што Калі не добра на гэтыя еўра-5,... Як мне трэба зрабіць?
    Загадзя дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Прывітанне, пачынаеце бачыць, як прачытаць, экю, затым вы звяртаецеся ў онлайн рэжыме on-line форуму, то ці дзірак ваш dpf або выкарыстоўваць шланг, які знаходзіцца ў продажы, што калі-трубы металічныя, дзе падлучыць пачуццяў. перападу ціску.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Трэвіза
    Паведамленні
    75
    Не так неспрактыкаваны:-) ужо прачытаны,пераназначаны і зрабіў backup у bdm...
    Я ўжо знайшоў хто мне назад разраду з 200 клетак цяпер я прасейвання ў damos ў edc16, каб знайсці вобласці, упраўлення dpf акрамя таго, параўноўваючы працу, ecusafe і г.д...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў cjack Visualizza Messaggio
    Я ўжо знайшоў хто мне назад разраду з 200 клетак цяпер я прасейвання ў damos ў edc16, каб знайсці вобласці, упраўлення dpf акрамя таго, параўноўваючы працу, ecusafe і г.д...
    у damos ? у euro4 пошце файл, які вы чыталі
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Прывітанне, не ведаю твае здольнасці? ад таго, як ты напісаў, я думаў, што вы не эксперт, улічваючы, што каля 20 дзен, f? у мяне ўстаноўлена і праблема была файл шланг прамой майстэрства, якое яны зрабілі. Вядома, тады вы даведаецеся, што на гэтых для скіду запісу dpf вы f? зрабіць да рэгенерацыі і пасля azzeri.....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Трэвіза
    Паведамленні
    75
    Citazione Першапачаткова Напісаў запал рухавікоў Visualizza Messaggio
    Прывітанне, не ведаю твае здольнасці? ад таго, як ты напісаў, я думаў, што вы не эксперт, улічваючы, што каля 20 дзен, f? у мяне ўстаноўлена і праблема была файл шланг прамой майстэрства, якое яны зрабілі. Вядома, тады вы даведаецеся, што на гэтых для скіду запісу dpf вы f? зрабіць да рэгенерацыі і пасля azzeri.....
    Няма праблем, я выказаў дрэннае я... я Не эксперт у выдаленні dpf... я Не разумею, што вы маеце на ўвазе, я чытаў, што пасля перапрызначэння з dpf off трэба, з дыягназам, зрабіць працэдуру замены фільтра antipart.... Але я не ўпэўнены, што правільна зразумеў... акрамя Таго, я не ведаю, як дзейнічаць на файл... Лепш у рукі(але я не ведаю, што чапаць) або выкарыстоўваць час, а затым выправіць уручную.?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    пакладзецеся на паслугі дэ-fap, калі вы жадаеце працу, выкананую па ўсіх правілах мастацтва ..потым на карту за тое, што вы хочаце, не перашчыруйце аб крокам пакутуюць ад счаплення ....паспрабаваў яшчэ, учора на маей скуры!!!
    Няма праблем, я выказаў дрэннае я... я Не эксперт у выдаленні dpf... я Не разумею, што вы маеце на ўвазе, я чытаў, што пасля перапрызначэння з dpf off трэба, з дыягназам, зрабіць працэдуру замены фільтра antipart.... Але я не ўпэўнены, што правільна зразумеў... акрамя Таго, я не ведаю, як дзейнічаць на файл... Лепш у рукі(але я не ведаю, што чапаць) або выкарыстоўваць час, а затым выправіць уручную.?
    Што такое заяц? Трус Abarth

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў carlo abarth Visualizza Messaggio
    пакладзецеся на паслугі дэ-fap, калі вы жадаеце працу, выкананую па ўсіх правілах мастацтва ..потым на карту за тое, што вы хочаце, не перашчыруйце аб крокам пакутуюць ад счаплення ....паспрабаваў яшчэ, учора на маей скуры!!!
    Я выдатна рост колькасці залішняга пара і ціску turbo робіць дрэнна працаваць счапленне, я асабіста правяраў, ці есць мяжа, пасля якога пачынае слізгаць
    Цярпенне і цнота моцных..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Трэвіза
    Паведамленні
    75
    giuliettamia.rar
    вось тут... так, damos ? есць еўра-4... да жаль, тут вы не можаце? выкарыстоўваць біт swich off, dpf:-(

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    giuliettamia.rar
    вось тут... так, damos ? есць еўра-4... да жаль, тут вы не можаце? выкарыстоўваць біт swich off, dpf:-(
    нават калі і есць
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •