Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 19

Абмеркаванне: Парады з чаго пачаць

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    138

Парады з чаго пачаць

прывітанне я хацеў бы ведаць, з саветаў, дзе я павінен пачаць працаваць з электронікай, дзе чытаць, каб ведаць асновы....чаму? я разумею, што ? поле, дзе мы таксама хоча, каб вопыт....

Перапрызначэньне блокаў кіравання
    выдаленне egr\fap
    scodifiche

дзякуй загадзя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Зеты
    Паведамленні
    86
    я вам cosiglierei зрабіць ход карт і зрабіць гэта з дапамогай людзей, падрыхтаваных пошце ***** да admin, можа быць, яны вас пракансультуюць добра

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    138
    Глядзіце, бо я хачу зрабіць гэта, як праходзіць час pi? што яшчэ, таму? я не збіраюся марнаваць грошы на курсы,

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Паведамленні
    54
    Чытайце, чытайце, чытайце... я Не ведаю ўсіх вашых баз, магчыма, атрымаць першыя азнаеміцца з дыягностыкі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    128
    а 123alexs, есць добрыя базы ? важна, але так як гэта поле вельмі спецыфічны, вам трэба шмат чытаць!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    138
    Але дзе пачаць чытаць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    128
    Citazione Першапачаткова Напісаў leo_sg Visualizza Messaggio
    Але дзе пачаць чытаць?
    А leo_sg. Майму сціпламу радзе ? навучыцца спачатку распазнаваць розныя карты і, як раней, кіраваць, паспрабуйце адключыць сістэмы рэцыркуляцыі ог ? магчыма змена pi? проста, з якой вы не павінны быць у стане рабіць якія-небудзь пашкоджанні аўтамабіля.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Паведамленні
    54
    вы знаходзіцеся на World Wide Web, у якой ? як можна навучыцца прафесіі з нуля... але трэба мець велізарнае жаданне і вера!

між тым пачынаецца з вашага аўтамабіля (любой маркі/ecu ? свет), вывучэнне паводзін дыягнастычных параметраў, асабліва калі аўтамабіль ? працуе, вы можаце? знайсці любыя праблемы, і распазнаць/ацаніць вашы змены, калі вы даведаецеся, як змяніць ecu

у залежнасці ад ecu, якія варта ўлічваць, спрабуючы вы можаце зразумець, у чым'? праграміст-й? эфектыўна, калі купіў выводзьце файл і пачніце працаваць над імі, выкарыстоўваючы ўсе інфармацыя, якую можна знайсці вакол гэтай канкрэтнай мадэлі, вы ствараеце адзін крок і месца, каб быць абмяркоўвалі!

не пачаць рабіць tuttologo, гэта значыць, як бачым, занадта шмат марак і мадэляў ecu, засяроджаны толькі на адным.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    138
    Дзякуй, будзе вельмі моцна@? у piazzarmi між тым, з маей машыны, што не павінна быць так цяжка....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    128
    Citazione Першапачаткова Напісаў leo_sg Visualizza Messaggio
    Дзякуй, будзе вельмі моцна@? у piazzarmi між тым, з маей машыны, што не павінна быць так цяжка....
    Які аўтамабіль ў вас?

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •