Вынікі з 1 па 7 з 7

Абмеркаванне: параўнанне golf 6 110/140 л.с.

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    40

параўнанне golf 6 110/140 л.с.

Я не ведаю, калі вам раздзел (магчыма, мод. могуць рухацца), каб зрабіць ласку аднаму, я пачаў параўноўваць два рухавіка golf 6 2000
    110 і 140 л. с., я ўбачыў, што абодва маюць практычна такую ж механіка (блок цыліндраў, галоўкі блока cammes турба фарсункі, помпа hp ) адзіная розніца ? каленчаты вал, што на 140cv ? з controalberi і група счаплення/скрынкі перадач. Для астатніх ідэнтычныя. Добра, - кажу я, абнаўленне для версіі, а іншы ? электронны, і я думаю, капіюючы патрэбныя кропкі карты 140 л. с. на 110 я атрымліваю практычна той жа рухавік (пакінем прамовы ўшчыльнення скрынкі перадач/счаплення). Я з такой два паказанні гэтых рухавікоў і параўнання...ну яны практычна ідэнтычныя, невялікія адрозненні ў...**** llo турба і подавители...але проста сьмешныя... некаторыя душы, pia можа растлумачыць мне, што я прапускаю...30 л. с. розніца ад куды выскачыць.... толькі я магу замест карты на пытанне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Zac
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    158
    вы павінны ўбачыць, калі каленчаты вал бачыў, што і з controalberi калі есць памеры/масы/chrome/вагі розныя,але я думаю, што гэта толькі распрацаваны для таго, каб аптымізаваць dsg і пазбегнуць разрываў у лапы..... але нават я думаю, аднолькавыя рухавікі.... па мне, есць невялікія адрозненні паміж карты, таму што рухавік знаходзіцца ў стадыі распрацоўкі і ната, 140 л. с., ці нават яшчэ і з легкім маленькія хітрасці "скінуць сілу" дастаткова таксама интеркулер маленькі... або шлангаў заўседы интеркулер самыя доўгія і/або мяккія, каб мець рэзкае зніжэнне прадукцыйнасці трэба параўноўваць гэтыя рэчы таксама...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    40
    Вы каленчатага вала ? розны з-за супраць валы і муфты абмен, што ? адрозніваецца ад 110 .. але астатнія кампаненты ідэнтычныя...праверыў па etka ... я не згодны па пытанні вузкае механіка. ..было б па-дурному паменшыць магутнасць механічна, калі праз карту то можна без найменшых высілкаў... але карты ў раенах, рухавіка аднолькавыя... але розніца ў рэзюмэ, c'?. ..там будзе што-то ў карту, што закрануў асвятляе гэтыя рэзюме, біяграфіі... не ведаю,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Zac
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    158
    Калі не памыляюся, есць 170cv гэтага рухавіка... не было б проста недарэчна, калі з рухавіком робяць 3 выгляду дзяржаў....нейкі кампанент можа змяніцца.... і натуральна тое, што большасць diminuizione магутнасці адбываецца ад карты..... адно але карта 140 л. с. мае dsg ?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    40
    Вам я скажу больш? на тое, што рухавік...і той жа gtd змяняецца толькі турбіна borg Warner. ..але астатняе ідэнтычна...а на карце ў пытанне, ведаю, калі c'? dsg. ..і ва вяртаючыся да сутнасці гэта зніжэнне магутнасці павінна быць ад карты...але ў карты заўвагі не відаць... спадзяюся, хто-то на свеце ведае, што

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    351
    ну, я там не я меў да гэтага часу, што гэта рухавік, але я не думаю, што гэтая розніца 30cv як толькі карту,безумоўна, зменіць што-то ў ****llo turbo,фарсункі, etc

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    5
    Я не ведаю гэтыя машыны, але калі вы зрабілі параўнанне і sn "роўных" механічна вельмі верагодна, што абмежаванне не на электронныя.
    карты могуць таксама быць роўныя адзін аднаму ці вельмі падобныя, але вы не можаце ведаць, ці есць асобныя лимитеры ( асобныя ), якія дзейнічаюць на картах Турба, раствор для Ін'екцый, Пара, etc ( і даліны, каб зразумець, дзе яны адрозненні ) або pi? проста яшчэ фільтраў з драйвера.

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •