Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 13

Абмеркаванне: opel astra g - няўдалы вопыт

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    76

opel astra g - няўдалы вопыт

прывітанне ўсім.

я хацеў бы перадаць вам свой вопыт, які зусім нядаўна я меў з Opel Astra G 1.4 16v бензін 2001 года ( сям'і). Усе пачынаецца? калі падчас паездкі з счэпныя прылада для прычэпа прыкладаецца, раптам машына мне abbandon? у дарозе, заціх і не хацеў ведаць адрадзіцца. Вы, надзея, толькі шмат гадзін праз, пасля таго, што зрабіў прыйсці дапамогу, каб ты забраў мяне дадому. "гэта тыповая праблема датчыка абаротаў на вале рухавіка", - падумала я; дык вось, было першае, што я паспрабаваў замяніць, нават з улікам яго нізкай кошту.
    Пасля замены аўтамабіль comport? добра ў працягу некаторага часу, але дакладна, без папярэдняга папярэджання паўтараў тую ж праблему, пакінуўшы мяне на ногі падчас іншы выхад (на шчасце, без прычэпа, на гэты раз). Riportai зноў у машыне, дома з "хуткую", і я рушыла адразу шукаеце праблемы, якія, відавочна, не выцякае датчыка абаротаў (нават калі пу? бывае, каб знайсці няспраўнасць, нават новы завод). Такім чынам, я адчуў шпулька запальвання новая, улічваючы, што я кожны раз у ход 3-уключэнняў, нягледзячы на ўсе свечкі былі новыя! нічога не рабіць, праблема не абумоўлена, ні ад шпулькі.

Мае цярпенне было сапраўды пастаўлены на выпрабаванні! я заўважыў, што калі машына не аддаваў у мота не чуў шум помпы бензін уключаны, таму я вырашыла паспрабаваць адзін б / у, але рэчы не палепшыліся! З шары памерам з дом (дакладней замак) я не страціў прытомнасці і пачаў думаць памылкі ў далейшым: раней я быў не вельмі ўпэўнены ў гэтай дарозе, так? я думаў, што гэта не сумяшчальна з праблемай, так і спарадычныя!
    Я заўважыў, што калі машына была ў блоку, нават ўключэнне прымусовай дыягностыка магла прымусіць уключыць бензонасос! была менавіта праблема ў блоку кіравання!! Ідэя замяніць яго мне не прайсці? нават трохі для ўвазе, улічваючы іх непамерную цану, якая перавышае кошт аўтамабіля! Але праблема пайшла вырашана: я знайшоў схему, мне яго вывучыў і знайшоў рашэнне! я падключыў ўключэнне помпы (працуе, провад) - маса, так што цяпер не будзе больш? кіруецца ад эбу, а напрамую ад шчытка, з позитвом!
    я выдатна ведаю, што гэта рашэнне рэзкія і з пункту гледжання таксама можа быць як небяспечнай, так? не будзе больш? адарваны ад выключальніка па інэрцыі бяспекі, але ўсе ж лепш, чым мяняць эбу!
    Гэта быў дрэнны вопыт, з якога я шчаслівы, што здолеў выйсці!

я не ведаю, калі хто-небудзь з вас ? ніколі не адбылося падобны вопыт.

я б, аднак, ведаць, што, чорт вазьмі, адбываецца з эбу ў гэтых выпадках! як ніколі не паводзіць сябе так? ад чаго адбываецца праблема, і ў якіх сітуацыях ўзнікае? хто ўжо меў падобны вопыт, як вы ? паводзіў сябе?
    чакаю вашыя адказы для параўнання!

ПРЫВІТАННЕ ПРЫВІТАННЕ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179
    вы праверылі, калі прыходзіць сігнал на рэле " помпа?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di crteam
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    174
    дзянек джо.c чаму? калі сігнал паступае пу? быць праблема, засцерагальнік або рэле.калі ен не прыходзіць, controllareil провад ад блока кіравання да рел?.калі провад, і добра адкрыць блок і праверыць зварныя швы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179
    Citazione Першапачаткова Напісаў crteam Visualizza Messaggio
    дзянек джо.c чаму? калі сігнал паступае пу? быць праблема, засцерагальнік або рэле.калі ен не прыходзіць, controllareil провад ад блока кіравання да рел?.калі провад, і добра адкрыць блок і праверыць зварныя швы
    дадам, што калі не зварных швоў будзе транзістара.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    76
    я замяніў рэле і засцерагальнікі ў свой час...не змяняецца? нічога. была менавіта праблема ў эбу, які не мог у некаторых выпадках, каб даць імпульс да relais!
    яшчэ раз, я не магла з запуску прымусовага дыягназ!!!

beppe.c, што зварных швоў і, што транзістар вы кажаце?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179
    транзістар пуск помпы,паспрабуйце паўтарыць зварных швоў паза і грэбень на транзістары.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    76
    значыць, як унутры эбу, ці дзе?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179
    ўнутры dell ecu.а я першае, што б я зрабіў ? знайдзіце pin ecu, дзе ен робіць працу помпы,я калі сыходзіць сігнал,калі не сыходзіць, то праблема ? у ecu.а калі сыходзіць, то controllerei усе злучэнні ў rel?' і rel? ж.калі сігнал паступае ў rel? то праблема заключаецца li' (праблема з харчаваннем або масай або выхад жа.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    76
    я ўжо праверыў усе, што вы сказалі. Порта-relais здаровыя, дзверы-засцерагальнікі здаровыя, рэле і засцерагальнікі я замяніў іх! факт ? што толькі не прыходзіць сігнал з ecu пін, спецыяліст. для гэтага я зрабіў мост (адмоўны), рэле помпы!
    толькі я магу правядзе працы? праверыць такі транзістар ў ecu! зараз машына працуе!!

аднак я не эксперт: я аддаў бы яму які-небудзь савет, каб прызнаць гэта падабаецца?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Zac
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    158
    аднак, вы можаце праверыць свой датчык бяспекі і паглядзець, калі і ўключана, і/ці калі ен працуе ці ? спынена

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •