Прывітанне ўсім, я пачатковец,,? некалькі дзен я спрабую зразумець, як і дзе знайсці кабель і праграма для адлюстравання групы vag.
Хто-то пу? мне дапамагчы?
Я хацеў бы мець, неабходна пачаць загадзя дзякуй!
Ciaooooo
Прывітанне ўсім, я пачатковец,,? некалькі дзен я спрабую зразумець, як і дзе знайсці кабель і праграма для адлюстравання групы vag.
Хто-то пу? мне дапамагчы?
Я хацеў бы мець, неабходна пачаць загадзя дзякуй!
Ciaooooo
для пачатку супаставіць вы можаце падрыхтаваць певень v53 або kess v2, як праграмнае забеспячэнне для картаграфіі есць мноства pi? легка выкарыстоўваць ? Ecm titanium
Цярпенне і цнота моцных..
Гэта я чытаў, ecm titanium, есць бясплатныя версіі? Кабель obd, дзе пу? купіць ?
C'? як-небудзь, каб мець вольны для пачатку ? Можа быць, ecm 2001?
выбачайце, калі я ўмяшання, у мяне есць версія гараж edition хто-небудзь ведае ?
прабачце, але я як-то ўсміхацца, гэта ваш пост, ты не ўяўляеш, што можа служыць для чытання і запісы эбу і на тое, што рэдагаваць файлы ложка, і вы хочаце пачаць супастаўляць блокаў кіравання канцэрна VAG, я вам рэкамендую, перш чым пачаць прытрымлівацца пост і розных дыскусій, каб пачаць план, каб зразумець ці, па крайняй меры, якія інтэрфейсы і sw, неабходныя для розных блокаў кіравання, розных камунікацыйных пратаколаў, а потым думаць пачынаюць змяняць некаторыя эбу, я скажу вам, чаму форум поўныя людзей, якая плача і просіць аб дапамозе для таго, заблакаваны ці яшчэ горш-згарэў эбу з-за адсутнасці вопыту.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
прабачэнне sorry sorryя не павінен выкарыстоўваць больш cell пісаць!!!
Так, вы маеце рацыю, я хацеў бы дакладна зразумець усе працы блокаў кіравання канцэрна vag, каб пачаць гуляць. І я хацеў бы здабыць неабходнае для пачатку працы![]()