Прывітанне ўсім, я чытаў гэты файл bravo 1.9 jtd 120 л. з, што, па словах майго кліента ? быў зроблены адзін з лепшых chiptuner ў звароце. Паводле яго слоў, цяпер машына мае 150cv. файл крычы, не ў мяне. Што вы думаеце пра гэта?
Прывітанне ўсім, я чытаў гэты файл bravo 1.9 jtd 120 л. з, што, па словах майго кліента ? быў зроблены адзін з лепшых chiptuner ў звароце. Паводле яго слоў, цяпер машына мае 150cv. файл крычы, не ў мяне. Што вы думаеце пра гэта?
FIAT BRAVO 1.9 MJTD 120CV B577_630 DPF.rar
вось крычы.. нічога асаблівага карту
be, не ? нічога, што mappetta стандарт не вы ? заняты больш столькі
http://www.professionalchiptuning.ne...1150#post91150
пост № 30
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
павелічэнне ? 30 рэзюмэ?
Ен мяркуючы па змены, унесеныя ў гэтую карту можна выцягнуць максімум 15cv
абмежавальнікі крутоўнага моманту з'яўляюцца нізкімі, я іх не працуе інтэрнэт, па-іншаму, каб зрабіць яго больш? лінейны
turbo зменены толькі на высокіх цісках пік складае 1,5 бар, так што вы можаце? атрымаць больш? змяняючы добра гэтыя карты, і, працуючы на карту, які кіруе зменнай геаметрыяй
клапан Egr выключана добра
лямбда-зонды хай врі
адсутнічаюць іншыя карты, якія кіруюць прышчэпкі ад грыпу і пара
Цярпенне і цнота моцных..
Я згодны , вельмі lite , не ? цюнінг рэальны ,але не ? небяспечным, хоць і не люблю абагнаць prex rail максімальная для карта lite . калі вы хочаце атрымаць упэўненасць, пакладзі яго на лаўцы і ездзіць на залатых і mod , 30 л, толькі ў сне.
Кліент сядзіць добра, чаму? выдатак паліва-прайшлі ад 13 да 16 км/л, але счапленне ? загартаваная шмат у працягу 5000 км. Колькі па часе рыхтуецца карта добра зроблена?