-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Alfa 159 sportwagon 1.9 jtdm 150cv ціску turbo нераўнамерна
хлопцы, я адкрываю пост, каб растлумачыць праблемы, здавалася б, датчык турба на alfa romeo 159 1.9 дызель 150cv, з халастых да 2000 аб прыкладна, ціск турбо працуе з памылкамі", стрэлка падымаецца і апускаецца раптам і нерэгулярна, і аўтамабіль мае seghettamenti, пры паскарэнні ўсе, праблема знікае, робіць гэта толькі з дапамогай драты, газу, як вы думаеце, што пу? быць? 80 000 км пры актыўнай
-
Аўтамабіль ? - Крычы ? ціск ў вас кантралюецца з дапамогай манометра або з дыягназам ? праверыў, калі VGT функцыі наладзіць ?
у seghettamento ? знак можа праблема ўсе EGR
-
АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF)
Дайце нам добры часопіса ціску turbo obbiettiva і рэальныя, маса всасываемого паветра, ціск у чыгуначныя магістралі, egr, каб мы маглі прыняць кірунак вельмі дакладнае
-
і вы . без дыягназу) ідзе нідзе. зламанай трубы або падобны матэрыял??
калі і змяняецца, то пошта працуе .
-
выбачайце, я меў на ўвазе l egr.я ? поспех ўжо шмат разоў.
-
замяніць,ачысціць або annullala на карце, вы ўбачыце, што вырашыць.
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
ок, хлопцы, я раблю поўную дыягностыку com мнс і трымаю вас у курсе, якія параметры я павінен праверыць дакладна? есць дакладныя значэння, такіх паважаць?
-
ціск турбо , масы паветра, адкрыцце клапана egr ад гэтых параметраў, вы павінны ўжо бачыць праблему.
-
Прывітанне ўсім, нават па мне ? клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог,калі вы вырашыце змяніць яго ў любым выпадку добра ачысціць падтрымкі сістэмы рэцыркуляцыі ог,вакол паветра, які ствараецца за клапан egr,шмат раз не будзе чыста, нават з клапанам egr новы.
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума