Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 18,

Абмеркаванне: Suzuki Splash 1.3 DDIS

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Macchinista
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266

Suzuki Splash 1.3 DDIS

Прывітанне ўсім. Сення я прачытаў, Suzuki Splash 1.3 DDIS 16V 75Cv, з galletto V53.

Файл ori выніку ? гэта: http://www.professionalchiptuning.ne...ll=1#post89308

Магчыма, што як толькі 448 Kb " і " Titanium " мне не распазнае?

Я ? ўзнікла падазрэнне, што гэта толькі для чытання часткова. Нават калі гэта і так? б зрабіць поўнае чытанне вымушаны чытаць па bdm?
    Ад матфея

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    166
    прабачце, у мяне праблема, я чытаў, Suzuki wagon 1300 mjet эбу marelli з mag pro 4.2, выкарыстоўваючы памылкова пратакол для opel agila. я змяніў flash і паспрабаваў перапісаць яго без поспеху з msg, сігнал з эбу адсутнічае, звяжыцеся з magpro etc. etc. зараз, але гарыць кантрольная лямпа рухавіка. я зрабіў дыягностыку і viaso з-за няправільнага праграмавання эбу, машына, але " ўключаецца і ? - усе ў парадку. Каб выключыць індыкатар, я паспрабаваў перапісаць арыгінал 448 kb пратакол дакладнага Suzuki wagon, але ў крычы, што я ўжо быў прачытаны пратакол агіла, але ў любым выпадку не прымушае мяне пісаць. парады?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Citazione Першапачаткова Напісаў radd7 Visualizza Messaggio
    прабачце, у мяне праблема, я чытаў, Suzuki wagon 1300 mjet эбу marelli з mag pro 4.2, выкарыстоўваючы памылкова пратакол для opel agila. я змяніў flash і паспрабаваў перапісаць яго без поспеху з msg, сігнал з эбу адсутнічае, звяжыцеся з magpro etc. etc. зараз, але гарыць кантрольная лямпа рухавіка. я зрабіў дыягностыку і viaso з-за няправільнага праграмавання эбу, машына, але " ўключаецца і ? - усе ў парадку. Каб выключыць індыкатар, я паспрабаваў перапісаць арыгінал 448 kb пратакол дакладнага Suzuki wagon, але ў крычы, што я ўжо быў прачытаны пратакол агіла, але ў любым выпадку не прымушае мяне пісаць. парады?
    Адкрыць новы пост, не бачыце, што аўтамабілі і ecu ў пытанні?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Болга
    Анкона
    Паведамленні
    115
    Не ? сказаў, што кожны раз, калі ўставіць файл ori titanium цябе распазнае аўтаматычна.
    У любым выпадку пі? пазней я дам вам адзін погляд на файл. У мяне зроблена некалькі такіх памятаю, што для чытання інструмент займае каля гадзіны.ваш, колькі ен работнік?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    166
    сапраўды, я хацела адкрыць пост ці іншае абмеркаваньне. як вы гэта робіце?

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    http://www.professionalchiptuning.ne...ianti-vf9.html і ў пачатку , то ў дадатку пакладзеце файл, які вы чытаеце, і калі вы можаце таксама ecu id і мы пачынаем разумець, што аўтамабіль, вы кажаце.............

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    70 л. с. есць файл, 448 kb, 75 здаецца дзіўным, нават мне

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    легка, што ен зрабіў блытаніны з пратаколамі Suzuki Spash ? толькі 75cv без або з dpf

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Macchinista
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Citazione Першапачаткова Напісаў Mikigor Visualizza Messaggio
    Не ? сказаў, што кожны раз, калі ўставіць файл ori titanium цябе распазнае аўтаматычна.
    У любым выпадку пі? пазней я дам вам адзін погляд на файл. У мяне зроблена некалькі такіх памятаю, што для чытання інструмент займае каля гадзіны.ваш, колькі ен работнік?
    Не памятаю, як ен паклаў прачытаць, але менш, чым цяпер, мне здаецца, каля 20 хвілін.

Citazione Першапачаткова Напісаў запал рухавікоў Visualizza Messaggio
    легка, што ен зрабіў блытаніны з пратаколамі Suzuki Spash ? толькі 75cv без або з dpf
    Перш чым чытаць, я зрабіў ecu id, і калі я правільна памятаю, певень змяніў у аўтаматычны пратакол... Можа быць, што гэта цюй? праблема? Я спрабую прачытаць, без ecu id?
    Ад матфея

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Прывітанне, Машыніст, добра тое, што вы робіце з інструментам, аўтаматычна не змяняе нічога, певень, затым іншы, што Suzuki Splash і Opel Agila з 2008 года, то есць ідэнтычныя, вырабляюцца абодва ад Suzuki з невялікімі адрозненнямі аксэсуары і знешняй аздаблення, механіка і электроніка ідэнтычныя.........

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •