Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 17

Абмеркаванне: дзіўная анамалія

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di max75
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327

дзіўная анамалія

захаваць усе яшчэ раз я сутыкнуўся з гэтай праблемай, я хацеў бы ведаць, калі ? можна ўмяшацца на некаторых marelli 75 л дзіўная ікаўка робіць, калі вы ідзяце дроту, газ,...... ўражанне, як быццам stechiomertico не ? онлайн....некалькі саветаў па гэтым пытанні...вядома, пасля розных праверак ...дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Ад пі? info..
    ад золата або падстаўце? EGR выключаная?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    6
    і класічны няспраўнасці ў 1,3 мдж вы заўважылі, больш з egr засмеціўся, але гэта пу? выдаліць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    я думаю, гэта ставіцца да машыны, крычы....паспрабуйце пачысціць перад egr, а затым выдаліце....паглядзіце, з якой з дзвюх тэстаў вы можаце вырашыць...калі не ідзе, трэба выправіць на карту...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    зачыніць egr..!!!!!!!!!!!!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    3144P754 няма egr.zipу арыгінале была гэтая праблема ,потым я праверыў сістэмы рэцыркуляцыі ог, усе ок...на карце яго няма, няспраўнасць застаецца па-ранейшаму.... у дыягностыцы няма праблем....я заўважыў, што нават на адзін Вялікі заўседы 75 л. з той жа тып блока кіравання з тымі ж нумарамі была такая ж праблема, я ведаю, што ? праблема ў карце... fiat_gpunto_1.3mjet_75cv_MJD6F3HW03P_3144P754....i l файл ori знайсці яго тут..[url]http://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?205-Grande-Punto.allego тое, мод з egr off

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    6
    Citazione Першапачаткова Напісаў max75 Visualizza Messaggio
    3144P754 няма egr.zipу арыгінале была гэтая праблема ,потым я праверыў сістэмы рэцыркуляцыі ог, усе ок...на карце яго няма, няспраўнасць застаецца па-ранейшаму.... у дыягностыцы няма праблем....я заўважыў, што нават на адзін Вялікі заўседы 75 л. з той жа тып блока кіравання з тымі ж нумарамі была такая ж праблема, я ведаю, што ? праблема ў карце... fiat_gpunto_1.3mjet_75cv_MJD6F3HW03P_3144P754....i l файл ori знайсці яго тут..[url]http://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?205-Grande-Punto.allego тое, мод з egr off
    але і засориться, а таксама фізічна?

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    Citazione Першапачаткова Напісаў raptor Visualizza Messaggio
    але і засориться, а таксама фізічна?
    няма, касцюмы тых, што я калі-небудзь затыкаеце фізічна ? ніколі ніякіх праблем цяпер .

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў max75 Visualizza Messaggio
    Абгорнутыя так, што і забітыя всасывать трубе, што не хапае кіслароду і таму галопам рухавік..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Абгорнутыя так, што і забітыя всасывать трубе, што не хапае кіслароду і таму галопам рухавік..
    ? праўда, мне ? давялося пару разоў з падобнай праблемай ? я вырашыў, чысціў впускной калектар, але ў гэтым выпадку, ці не так ? gi? праверана было вельмі мала бруду .

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •