Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 13

Абмеркаванне: Адрозненне EDC15/16/17

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    12

Адрозненне EDC15/16/17

Хлопцы, вы скажыце мне дакладна, як падымемся да катэгорыі edc аўтамабіляў? Я-неафіт.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    162
    Просты спосаб, каб зрабіць першы скимминга, можа быць ад тыпу адабрэння забруджвання:

Euro 2/3> EDC15
    Euro4/5 -> EDC16
    Euro5/6> EDC17

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    12
    Выдатна! Але ? есць афіцыйная класіфікацыя, або ? была складзена для таго, каб адрозніваць тыпы карт ад mappatori ж?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    я s? edc15, якія кіруюць рухавікі з fap/dpf з тым, каб дабаўка(cerina)...што ен, кажучы лагічна, павінны быць euro4...калі не еўра-6....
    есць таксама некаторыя edc16 еўра 3 паглядзець розныя edc16c8 альфа....
    часу f? затым я ўбачыў аўтамабіль групы vag з edc17u01 euro4....
    лепшы спосаб, на мой погляд, і прасачыць экю, усталяваны праз дадзеныя транспартнага сродку..., у першую чаргу код абсталявання аднаго і таго ж...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    12
    Мой аўтамабіль мантуе Marelli 6f3. Што edc

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    ...проста, не ? есць bosch edc 15, 16, 17 з'яўляюцца часткай вялікай нямецкай сям'і, ваш 6f3 ? marelli ? іншы эбу, мантажы 1.3 mtj

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    12
    Хто-то, нарэшце, што я змагла сказаць, што гэтыя блаславеныя edc ahahaha. Вялікі дзякуй!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di kingsnake
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Et
    39
    Паведамленні
    110
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    я s? edc15, якія кіруюць рухавікі з fap/dpf з тым, каб дабаўка(cerina)...што ен, кажучы лагічна, павінны быць euro4...калі не еўра-6....
    есць таксама некаторыя edc16 еўра 3 паглядзець розныя edc16c8 альфа....
    часу f? затым я ўбачыў аўтамабіль групы vag з edc17u01 euro4....
    лепшы спосаб, на мой погляд, і прасачыць экю, усталяваны праз дадзеныя транспартнага сродку..., у першую чаргу код абсталявання аднаго і таго ж...
    У edc15 з сажавым фільтрам, вы можаце знайсці на Lancia Phedra з рухавіком Peugeot і, вядома, Peugeot ж ,першы раз я прачытала Phedra мне хацелася смяяцца, edc15 з fap ? як паставіць каталізатар на вас Piaggio.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    параўнаць edc15 на piaggio S? мне здаецца вельмі спрошчаным...
    я бачыў аўтамабілі з edc15 зменены адлюстравання кіравання рухавікамі 300cv....
    асабіста ў мяне ўсталяваны рухавік 1.9 16v multijet пад брава 1.9 jtd 105л.з,а затым 8-затамкавы,і мне ўдалося з edc15 з машыны той жа рухавік....відавочна, што рэгулюючы параметры ў карту..multi-ін'екцыі, відавочна, не будуць зроблены яшчэ, але я магу гарантаваць, што стаяць перад гэтым добра не ? простая рэч....мы гаворым пра 250cv рухавіка....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di kingsnake
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Et
    39
    Паведамленні
    110
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    заплаціў are адной edc15 на piaggio S? мне здаецца вельмі спрошчаным...
    я бачыў аўтамабілі з edc15 зменены адлюстравання кіравання рухавікамі 300cv....
    асабіста ў мяне ўсталяваны рухавік 1.9 16v multijet пад брава 1.9 jtd 105л.з,а затым 8-затамкавы,і мне ўдалося з edc15 з машыны той жа рухавік....відавочна, што рэгулюючы параметры ў карту..multi-ін'екцыі, відавочна, не будуць зроблены яшчэ, але я магу гарантаваць, што стаяць перад гэтым добра не ? простая рэч....мы гаворым пра 250cv рухавіка....
    Я табе веру, edc 15 маюць таксама выкарыстоўваць для стварэння электронных гонкі, я зрабіў параўнанне з з каталізатарам, чаму? мне здаецца абсурдным бачыць эбу, як гэта, што, як правіла, дазваляе рабіць шмат быць у спалучэнні з фільтрам цвердых часціц.
    Ты сказаў мне, што вы зрабілі Брава з рухавіком mjet 16v, калі рухавік быў фідэры alfa Gt? У такім выпадку я вядомы ўладальнік машыны некалькі гадоў таму.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •