Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 49

Абмеркаванне: EDC17 пачнем з асновы

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532

EDC17 пачнем з асновы

Хлопцы бачылі, што на гэтым форуме можна? сказаць, што я зразумеў усе, што я ведаю на edc16 і magneti marelli групы multijet, чаму? не рабіць жа на edc17?
    было б добра, каб зрабіць адрозненне паміж рознымі групамі-й? важныя карты, гульні і іх эксплуатацыі, як наконт пачаць з edc17 групы vag?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Мангейм , Германія
    Паведамленні
    256
    ? добрая ідэя

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    мы кажам, што edc17 практычна роўныя ў edc16,толькі для dpf і сістэмы рэцыркуляцыі ог-off, трэба дзейнічаць па-іншаму(есць з асобных бітаў, што яны ўключаюць або адключаюць функцыі),астатняе кіраванне ? ж
    bmw маюць абмежавальнік, які абмяжоўвае агульную прадукцыйнасць, як ен арыгінальны, хоць і пераназначаны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Паведамленні
    305
    Citazione Першапачаткова Напісаў sportknight Visualizza Messaggio
    мы кажам, што edc17 практычна роўныя ў edc16,толькі для dpf і сістэмы рэцыркуляцыі ог-off, трэба дзейнічаць па-іншаму(есць з асобных бітаў, што яны ўключаюць або адключаюць функцыі),астатняе кіраванне ? ж
    bmw маюць абмежавальнік, які абмяжоўвае агульную прадукцыйнасць, як ен арыгінальны, хоць і пераназначаны
    Патлумачылі, што лепш на гэты абмежавальнік на edc17 bmw, чаму? я не разумею, ці не я ? зразумела, што вы хочаце сказаць!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Сіцылія
    Паведамленні
    234
    Citazione Першапачаткова Напісаў Alfa159 q4 Visualizza Messaggio
    Патлумачылі, што лепш на гэты абмежавальнік на edc17 bmw, чаму? я не разумею, ці не я ? зразумела, што вы хочаце сказаць!
    а sportknight на абмежавальнік, bmw нават знаходзіцеся памылка ў дыягназе памылка 4C2F (унутраная памылка аб'яднанага кіравання значэнне такіх колькасцях? і абмежаванай ад кантролю функцыянал? ад эбу) у гэтым і памылка, што я знайшоў ,ен кажа, што толькі некалькі бітаў для перамяшчэння

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di V.V.
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    182
    Citazione Першапачаткова Напісаў Alfa159 q4 Visualizza Messaggio
    Есць абмежавальнікі крутоўнага моманту дэталі, відавочна, з-за драйвераў, якія абмяжоўваюць максімальны крутоўны момант прыкладна 320Nm і 360Nm. З Damos знаходзяцца легка!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di mecdoc
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    250
    вярнуць карту soft

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    Citazione Першапачаткова Напісаў В.В. Visualizza Messaggio
    Есць абмежавальнікі крутоўнага моманту дэталі, відавочна, з-за драйвераў, якія абмяжоўваюць максімальны крутоўны момант прыкладна 320Nm і 360Nm. З Damos знаходзяцца легка!
    праблемы і знайсці яго ў damos...ты ведаеш, калі і можна знайсці?
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    ок, дзякуй за інфармацыю....то я для пачатку ў гэты момант месца файл vag.....вось спасылка
    http://www.professionalchiptuning.ne...5613#post85613 post47

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    Тое, што вы думаеце, зірніце на карту egr, каб паспрабаваць зразумець, як яго можна адключыць?

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •