Вынікі з 1 па 9 з 9

Абмеркаванне: блок кіравання IAW59f.m7

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    50

блок кіравання IAW59f.m7

Усім прывітанне, хлопцы, прымаю парады, як гэта выправіць блаславіў эбу падлягае ад праклятага праблема, калі назад павярнуць рухавік-3-цыліндравы. Хто-небудзь з вас есць ужо? ажыццяўляецца гэтая аперацыя?
    Загадзя дзякуй
    Даніэлю.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266
    Я павінен мець і фотаздымкі, м3, рамонт зроблены, за? я не ведаю, калі па правілах я маю права, нават у першы раз, калі я адкрыў я пашкоджаны, у спешцы, чаму? я не прасвідраваных добра заклепваннямі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    вы можаце? рамонт, аднаўленне "след", але не ? сказаў, што адхілены

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    50
    каб даведацца трэк пашкоджаны, як dev паступіць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    на самай справе, калі ўзяць у руінах і лепш!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    прыслухайцеся да парады аўтаспорту у цяперашні час гэтыя ecu знойдзеце іх мала

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    адкрыйце зрабіце na фатаграфіі і пошце. калі трэк здаровай і рамонт павінны выконвацца іншай частцы, што калі ўсе ў вас manualita лепш пакінуць яго ў спакоі.
    лепшы шлях, што (як вы сказалі) прымаць у руінах і scodificarla

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    На жаль, таксама адрамантаваны доўжацца мала, нават часам даюць праблемы, нават тыя, адноўленае,лепш выбраць для ўзлому даверу

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    27
    тыя, ECU маюць анамаліі пілотаў шпулек, ланцуг ? ніжэй памеру, чым для паглынання патрабуецца ад запальвання ? часта прапускае дарожкі друкаванай платы, што кольца pi? слабыя... у іншы раз, асабліва калі гэта тычыцца абсталявання, зменены серыі, (з моста ўзмоцнены) у гэтым выпадку часта транзістар магутнасці. гэта Mosfet з каналам N... у любым выпадку, вы можаце? калі ласка, праверце цэласнасць? мультиметр пасля зняцця ЭБУ. тым часам, рада-й? банальна, што я магу табе даць ? праверыць continuit? паміж кодам і GND (провад цэнтральны mosfet). калі ізаляваны вярнуць трэк, ? што спалілі.. каб паўтарыць, трэба мець паяльнік з улікам temperatua кантролем, працуе з тэмпературай не вышэй за 300?, я рэкамендую, трэба мець рукі, вельмі цвердай і rapidit? у выканання! калі пераграваецца deteriori і сгорите трэк непапраўна, то ен тычыцца цябе кінуць эбу. я даўно, я нават замены модуляў паклаўшы mosfet з корпусам То220 звонку, аперацыі, для іншага падставы для скасавання дамовы, так як ток source-drain ? лепш рассейваецца, транзістарны плюс :-)

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •