Усім прывітанне, хлопцы, прымаю парады, як гэта выправіць блаславіў эбу падлягае ад праклятага праблема, калі назад павярнуць рухавік-3-цыліндравы. Хто-небудзь з вас есць ужо? ажыццяўляецца гэтая аперацыя?
Загадзя дзякуй
Даніэлю.
Усім прывітанне, хлопцы, прымаю парады, як гэта выправіць блаславіў эбу падлягае ад праклятага праблема, калі назад павярнуць рухавік-3-цыліндравы. Хто-небудзь з вас есць ужо? ажыццяўляецца гэтая аперацыя?
Загадзя дзякуй
Даніэлю.
Я павінен мець і фотаздымкі, м3, рамонт зроблены, за? я не ведаю, калі па правілах я маю права, нават у першы раз, калі я адкрыў я пашкоджаны, у спешцы, чаму? я не прасвідраваных добра заклепваннямі.
вы можаце? рамонт, аднаўленне "след", але не ? сказаў, што адхілены
каб даведацца трэк пашкоджаны, як dev паступіць?
на самай справе, калі ўзяць у руінах і лепш!!![]()
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
прыслухайцеся да парады аўтаспорту у цяперашні час гэтыя ecu знойдзеце іх мала
адкрыйце зрабіце na фатаграфіі і пошце. калі трэк здаровай і рамонт павінны выконвацца іншай частцы, што калі ўсе ў вас manualita лепш пакінуць яго ў спакоі.
лепшы шлях, што (як вы сказалі) прымаць у руінах і scodificarla
На жаль, таксама адрамантаваны доўжацца мала, нават часам даюць праблемы, нават тыя, адноўленае,лепш выбраць для ўзлому даверу
тыя, ECU маюць анамаліі пілотаў шпулек, ланцуг ? ніжэй памеру, чым для паглынання патрабуецца ад запальвання ? часта прапускае дарожкі друкаванай платы, што кольца pi? слабыя... у іншы раз, асабліва калі гэта тычыцца абсталявання, зменены серыі, (з моста ўзмоцнены) у гэтым выпадку часта транзістар магутнасці. гэта Mosfet з каналам N... у любым выпадку, вы можаце? калі ласка, праверце цэласнасць? мультиметр пасля зняцця ЭБУ. тым часам, рада-й? банальна, што я магу табе даць ? праверыць continuit? паміж кодам і GND (провад цэнтральны mosfet). калі ізаляваны вярнуць трэк, ? што спалілі.. каб паўтарыць, трэба мець паяльнік з улікам temperatua кантролем, працуе з тэмпературай не вышэй за 300?, я рэкамендую, трэба мець рукі, вельмі цвердай і rapidit? у выканання! калі пераграваецца deteriori і сгорите трэк непапраўна, то ен тычыцца цябе кінуць эбу. я даўно, я нават замены модуляў паклаўшы mosfet з корпусам То220 звонку, аперацыі, для іншага падставы для скасавання дамовы, так як ток source-drain ? лепш рассейваецца, транзістарны плюс :-)