Вынікі з 1 па 6 з 6

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179

абнуленне параметраў сажевый фільтр fiat new bravo

прывітанне, хлопцы,я выдаліў fap ў аўтамабіль "назва", пасля ever правядзення ліквідацыі фізічнага іду на дыягностыку, каб зрабіць замены, з скід параметраў, а затым адштабнаваць мод з dpfoff.праблема ? што тэс, што autocom не прымушае мяне зрабіць абнуленне.я спрабаваў з тэмпература 72gradi,з рухавіком у рух, але нічога.
    хто-небудзь меў гэтую праблему?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    я не ведаю гэтыя дыягназы, але мне здаецца, што вы павінны мець, па меншай меры, чвэрць бака, каб зрабіць аперацыю ў дадатак да тэмпературы рухавіка, але тое, што кажа вам дыягназ.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    я не ведаю гэтыя дыягназы, але мне здаецца, што вы павінны мець, па меншай меры, чвэрць бака, каб зрабіць аперацыю ў дадатак да тэмпературы рухавіка, але тое, што кажа вам дыягназ.
    ***********ніра кажа мне аперацыя не ўдалася,autocom мне кажа функцыя не падтрымліваецца,не ? першы раз, калі я раблю гэтую аперацыю будзе 20?,але гэты аўтамабіль мяне ад непрыемнасцяў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    паглядзець, што, магчыма, не c'? файл або ў ecu,на мяне ўжо ? адбылося гэта рэч
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў explode82 Visualizza Messaggio
    можа быць вельмі добра, нават, як кажа падарвацца, калі яны apataccato на файл у sw не прызнае і не зрабіць аперацыю, я апынуўся на doblo' 85cv. з кантрольная лямпа ціску алею ў рухавіку міргае і дыягназ, які казаў, аўто без dpf, а ў яго было.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179
    Citazione Першапачаткова Напісаў explode82 Visualizza Messaggio
    аўтамабіль быў крычы!а на дадзены момант я напісаў файл dpfoff і далей мне павінны вярнуць на іншую працу і там о,я думаў!можа быць, што засор быў на 58%?вы кажаце, што?

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •