-
лямбда-зонд iaw 8f
усім прывітанне.
шукаюць якая-небудзь інфармацыя, калі ласка, дайце мне руку, каб праект, які я partecipando. мы гаворым аб пункце 1.2 8v IAW 8f5t: я збіраюся выдаліць з эбу выпраўлення лямбда-зонда.
гэта значыць, я хацеў бы трымаць яе звязанай, і, такім чынам, не парушаюць кантроль нагрэву зонда, каб прачытаць значэння ў эбу, але без ўнясення якіх-небудзь выпраўлення ў карты ўпырску.
ці ведаеце вы ? - што магчыма?
хто-небудзь ведае, даць мне некаторы ўяўленне? - то дапамогуць?
ringrazio. у бліжэйшы час.
-
калі я разумею, гэта раўнасільна зняць зонд, як правіла, мантуецца і на яго месца ўставіць мац інструмента з інструментам вымярэння лямбда.
альтэрнатыва: адлучыць провад ад клапана пароў бензіну, падключыце дыягнастычны прыбор і счытваць сігнал лямбда-зонда.
-
не, я спрабую растлумачыць лепш.
я хацеў бы трымаць лямбда-арыгінал устаноўлены так, што свае ацяпленне, усе яшчэ кіруецца эбу, але я хачу, што б эбу не ўжывалася выпраўлення, зыходзячы з паказанняў ажыццяўляецца.
безумоўна паміж інфармацыяй eprom есць дадзеныя карэкцыі лямбда, ці не?! я хацеў бы выдаліць іх.
але, магчыма, я, выбраўшы шлях складаней...што скажыце?
магчыма, было б прасцей падключыць толькі 2 драты (12v + і -) для нагрэву зонда і адлучыце правады ад сігналу лямбда, але так баюся, што эбу ні ў recovery, ці так? не выяўляе, лямбда, эбу не дае ток для нагрэву.
хто-небудзь можа растлумачыць мае сумневы?
-
але чаму? увесь гэты страх, каб спыніць награвальнік датчыка?
што ты ўмешвалася на правады сігналу датчыка або на выпарэння або награвальнік на вынік ? усе той жа,
аднак жанры памылка, што accender? шпіен.
майце на ўвазе, што калі вы робіце любое ўмяшанне, якое блакуе зонд, з дыягназам вы можаце бачыць, напружанне зонда, а блок кіравання avr? затрымаўся кожнага вылічэнні.
вы хочаце рухавік без датчыка, так? вас не задавальняюць простыя праводкі раздыма??????
-
таму што мне трэба, што зонд не награваецца, бо я хачу выкарыстоўваць яго сігнал для адной мэты адрозніваецца ад чытання ў блоку кіравання. датчык счытвае дрэнна, калі не ? пры правільнай тэмпературы.
калі адключаю раз'ем ў мяне есць, што зонд не чытае добра, і эбу ? у recovery.
я хацеў бы, што зонд вы scaldasse але блок не спрацоўвае выпраўлення.
я быў іп? ясна цяпер?
нейкі савет?
-
пакінуць зонд, падлучаны да блоку кіравання для нагревателя і ўлоўлівае сігнал ад датчыка, перапыніўшы сувязь з эбу і deviandolo, дзе вам трэба
-
каб разарваць сувязь, што ты маеш на ўвазе?
такім чынам, няма рызыкі recovery? што можа пацягнуць?
дзякую табе за дапамогу.
-
recovery ў гэтым выпадку ? толькі што смесеобразования ажыццяўляецца адпаведнікаў запісваюцца ў эбу (што не так ) без кантролю датчыка.
на практыцы вы не заўважыце нічога, магчыма, вы будзеце час ад часу пах бензіну з-за паліўнага бака, што не будзе больш? промывают.
але гэта нязручнасць было б усе роўна, што ты апаратных змен з провада, што змяненне праграмнага забеспячэння блока датчыка.
-
такім чынам, у мяне 2 пытання:
-n1: з дапамогай змены праграмнага забеспячэння можна выдаліць выпраўлення лямбда, але захаваць кіраванне ацяпленнем?
-n2, з другога рашэнне, адлучыць толькі 2 драты сігналу лямбда-кіраванне ацяпленнем, зонд працуе яшчэ??
-
у абодвух выпадках сцвярджальны адказ.
каб абыйсці гэтую праблему, ацяпленне зонд, вы заўседы можаце падключыць зонд posticcia, у паветра, што гарантуе правільнасць падлучэння да блоку кіравання, а затым яшчэ адзін датчык ў выхлопную службы-атрымальніка, які вы хочаце.
кабелі падагравальнік таксама можа быць cavallottati, cos? награваюцца абодва, і дыягназ не ўключаецца.
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума