Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 13

Абмеркаванне: лямбда-зонд iaw 8f

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    76

лямбда-зонд iaw 8f

усім прывітанне.

шукаюць якая-небудзь інфармацыя, калі ласка, дайце мне руку, каб праект, які я partecipando. мы гаворым аб пункце 1.2 8v IAW 8f5t: я збіраюся выдаліць з эбу выпраўлення лямбда-зонда.
    гэта значыць, я хацеў бы трымаць яе звязанай, і, такім чынам, не парушаюць кантроль нагрэву зонда, каб прачытаць значэння ў эбу, але без ўнясення якіх-небудзь выпраўлення ў карты ўпырску.

ці ведаеце вы ? - што магчыма?
    хто-небудзь ведае, даць мне некаторы ўяўленне? - то дапамогуць?

ringrazio. у бліжэйшы час.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    калі я разумею, гэта раўнасільна зняць зонд, як правіла, мантуецца і на яго месца ўставіць мац інструмента з інструментам вымярэння лямбда.

альтэрнатыва: адлучыць провад ад клапана пароў бензіну, падключыце дыягнастычны прыбор і счытваць сігнал лямбда-зонда.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    76
    не, я спрабую растлумачыць лепш.
    я хацеў бы трымаць лямбда-арыгінал устаноўлены так, што свае ацяпленне, усе яшчэ кіруецца эбу, але я хачу, што б эбу не ўжывалася выпраўлення, зыходзячы з паказанняў ажыццяўляецца.

безумоўна паміж інфармацыяй eprom есць дадзеныя карэкцыі лямбда, ці не?! я хацеў бы выдаліць іх.

але, магчыма, я, выбраўшы шлях складаней...што скажыце?

магчыма, было б прасцей падключыць толькі 2 драты (12v + і -) для нагрэву зонда і адлучыце правады ад сігналу лямбда, але так баюся, што эбу ні ў recovery, ці так? не выяўляе, лямбда, эбу не дае ток для нагрэву.

хто-небудзь можа растлумачыць мае сумневы?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    але чаму? увесь гэты страх, каб спыніць награвальнік датчыка?
    што ты ўмешвалася на правады сігналу датчыка або на выпарэння або награвальнік на вынік ? усе той жа,
    аднак жанры памылка, што accender? шпіен.

майце на ўвазе, што калі вы робіце любое ўмяшанне, якое блакуе зонд, з дыягназам вы можаце бачыць, напружанне зонда, а блок кіравання avr? затрымаўся кожнага вылічэнні.

вы хочаце рухавік без датчыка, так? вас не задавальняюць простыя праводкі раздыма??????

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    76
    таму што мне трэба, што зонд не награваецца, бо я хачу выкарыстоўваць яго сігнал для адной мэты адрозніваецца ад чытання ў блоку кіравання. датчык счытвае дрэнна, калі не ? пры правільнай тэмпературы.

калі адключаю раз'ем ў мяне есць, што зонд не чытае добра, і эбу ? у recovery.

я хацеў бы, што зонд вы scaldasse але блок не спрацоўвае выпраўлення.
    я быў іп? ясна цяпер?
    нейкі савет?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    пакінуць зонд, падлучаны да блоку кіравання для нагревателя і ўлоўлівае сігнал ад датчыка, перапыніўшы сувязь з эбу і deviandolo, дзе вам трэба

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    76
    каб разарваць сувязь, што ты маеш на ўвазе?
    такім чынам, няма рызыкі recovery? што можа пацягнуць?

дзякую табе за дапамогу.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    recovery ў гэтым выпадку ? толькі што смесеобразования ажыццяўляецца адпаведнікаў запісваюцца ў эбу (што не так ) без кантролю датчыка.
    на практыцы вы не заўважыце нічога, магчыма, вы будзеце час ад часу пах бензіну з-за паліўнага бака, што не будзе больш? промывают.
    але гэта нязручнасць было б усе роўна, што ты апаратных змен з провада, што змяненне праграмнага забеспячэння блока датчыка.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    76
    такім чынам, у мяне 2 пытання:
    -n1: з дапамогай змены праграмнага забеспячэння можна выдаліць выпраўлення лямбда, але захаваць кіраванне ацяпленнем?

-n2, з другога рашэнне, адлучыць толькі 2 драты сігналу лямбда-кіраванне ацяпленнем, зонд працуе яшчэ??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    у абодвух выпадках сцвярджальны адказ.

каб абыйсці гэтую праблему, ацяпленне зонд, вы заўседы можаце падключыць зонд posticcia, у паветра, што гарантуе правільнасць падлучэння да блоку кіравання, а затым яшчэ адзін датчык ў выхлопную службы-атрымальніка, які вы хочаце.
    кабелі падагравальнік таксама можа быць cavallottati, cos? награваюцца абодва, і дыягназ не ўключаецца.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •