вітаю ўсіх,!!!!!!!
хлопцы, я спрабую зразумець, карты гэтай машыны з ecm,як першую карту, я лічу, ін'екцыі parzializata (1)гэта павінна быць абмежавальнік дыму, дакладна?другі, замест таго, я лічу, ін'екцыі выпраўленне (1)гэта вы маеце на ўвазе??
вітаю ўсіх,!!!!!!!
хлопцы, я спрабую зразумець, карты гэтай машыны з ecm,як першую карту, я лічу, ін'екцыі parzializata (1)гэта павінна быць абмежавальнік дыму, дакладна?другі, замест таго, я лічу, ін'екцыі выпраўленне (1)гэта вы маеце на ўвазе??
каб даць вам лепшую руку ? лепш мець карту перад, вы можаце ўставіць спасылку на карту непасрэдна з базы дадзеных.
ок, дзякуй!!!
вось файлы крычы, што я спрабую зразумець........http://www.professionalchiptuning.ne...1&d=1392142045
гэта экран, які ecm, есць drever edc16u34
Апошні раз рэдагавалася leandro89; да 16-02-2014 13:28
"ўпырску, выпраўленне" у файлы, якія вы адправілі ? іншы абмежавальнік дыму ў функцыі map...
"ўпырску parzializzato" і абмежавальнік дыму на аснове maf....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
дзякуй манро ў адказ!!затым iniezzione карэкцыі абмежавальнік дыму ў залежнасці ад ціску турба і iniezzione парз на аснове паветра aspirat!для змены, мы кажам, што з ecm і казіно, таму што ў нас есць loadi n %правільна??.........затым астатку x і y, а' iq у мг дакладна?пераўтварыць??
fregatene, што вы f? прагледзець драйвер ecm...
вы ведаеце, што lim дыму функцыі maf/map у восі, у вас паветра або прэс-turbo...
такім чынам, вы зменіце....
дадам, што ў ecu ў пытанні iq,z ? gi? у мг....
вам не прыйдзецца канвертаваць у што-небудзь...
Апошні раз рэдагавалася leandro89; да 16-02-2014 22:36
што паглядзець у карту....вось z...cio? iq ? ужо ў мг...для гэтага ecu..
таксама maf ? у mg/str, такім чынам, трэба проста calcolarti afr, што вы хочаце, без пераўтварэння нічога....
гэта што тычыцца lim дыму функцыі maf....
для таго, у функцыі map, разлік ? р? занадта складаны і ўсе роўна мала даверу з-за занадта вялікай колькасці зменных, звязаных з шчыльнасць паветра,яго тэмпература і г. д...так што можна цалкам павялічыць лім пытанне ў працэнтах..
ок, усе ясна!!!манро не ведаю, калі вы можаце бачыць карту ori але абмежавальнік крутоўнага моманту, таму і так нізка!але не ў мг?ці трэба канвертаваць?2500 rpm я лічу, 3640 высокі і есць 6 mappeaffini