Прывітанне у мяне есць праблема са старой croma td не частка, а таксама змены 3 ключа не счытвае код..***** і вы павінны scodificare?
Прывітанне у мяне есць праблема са старой croma td не частка, а таксама змены 3 ключа не счытвае код..***** і вы павінны scodificare?
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
Глядзіце ke ведаю я, там павінны быць праграмы для гэтага....я не ўпэўнены, fiat ke табе сказаў??
вы павінны размяшчаць дадзеныя ecu для таго, каб вам дапамагчы
машына 96 я не дадзеныя ecu...я хацеў бы ведаць, калі напрыклад у іншы блок кіравання толькі для сігналу dell иммо.. ці хто-то цы ен ужо зрабіў, каб даведацца больш або менш там, дзе дзейнічаць
калі парты станоўчы на помпу і леві скрынка чарзе, калі-небудзь зробленых асабіста, але я зрабіў крок td такім чынам,
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Ну і дарма, проста выдаліце Med на помпа, дызель і злучаць на электрамагнітны клапан нітка пад аснову + 15-аранжавы або памяранцава-белы на раз'ем на тры драты, які ідзе ў med, Med ? мацуецца на корпусе помпы з дапамогай двух шруб, ахоўная гэтыя тып блокаў харчавання..
Цярпенне і цнота моцных..
проста зняць блок чорнага пакрыцця ад электрамагнітнага клапана прыпынку помпы ўпырску..spaccala на пярэдні і долата, каб даведацца, шрубы без галоўкі і прыступіць у выдаленне, а затым прыносіць станоўчы пад ключ, што знаходзіцеся ў тры правады, якія сілкуюць і сігналізацыя.
[COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумнявацца ў сабе, гэта першы прыкмета інтэлекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]
ок, дзякуй 1000 будзеце бачыць? у бліжэйшы час прымяніць вашыя парады