Прывітанне, хлопцы, я здымаў, каб пачаць зарабляць эбу з сябрамі, механічныя, на якой інтэрфейс з кошт / прадукцыйнасць лепш, каб пачаць.
Растлумачыць, што мы хочам зрабіць, і тады, магчыма, вы мне параіце.
Я заяўляю, што я гаварыў з нашым мадэратарам і вы павінны сказаць, што ? добра і ясна, але я хацеў бы таксама пачуць вашы думкі, нават калі мы павінны riaggiorbarci ей па тэлефоне.
Conunque на практыцы я быў перакананы, узяць galletto v53, але я пакаяўся, як на чытанне delphi, чым micra, я зрабіў файл 40k, што вы можаце? змены толькі ў 2D і tirtanium правільна адкрывае.
Цяпер я чуў, што mpps робіць 256k і тытан адкрывае... Але якая версія ? 13-5?
Замест таго, сыходзіць з kess клон, г.зн. Май. Pro, якія, як пар. Ад таго, што я зразумеў, будзе ў стане зрабіць правільныя для titanium, і будуць інтэрфейсу tsi лепш ад таго, што я зразумеў.
Ок, мы сказалі? я хацеў бы ведаць, калі я msg pro законам, таксама ў boot напрыклад, med 17, бош ці. Mev 17...
Або, што ў любым выпадку лепш, як надзейнасць? адзін пеўнік нават у паслядоўны.
Карацей кажучы, я хацеў бы выслухаць вашыя меркаванні па гэтай нагоды.
Таму лепш averlibtutti і тры для працы з тытанам? Або проста mpps?
У рэшце рэшт, мы зацікаўлены выкарыстоўваць titanium чаму? мы не змаглі б mod файл у 2D-ці паспрабаваць свае сілы ў чытаннях у boot mode.
, Што c'? робім del galletto калі не назад файлы адчыняныя з тытана, ці што? ? мы павінны чытаць іх з простай mpps?
Дзякуй за ўвагу і парады
Джані!
? прабачце, але я пішу з сотавага і перачытваю ? некаторыя казіно, ну ва ўсякім выпадку я спадзяюся, што для таго, каб зразумець-й? ці не :-)