Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 17

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Язычнікі
    Et
    40
    Паведамленні
    109

калектар з пластыка, алюмінія fiat lancia opel, saab, які перадаў рашэнне... !!!!

У мяне есць рашэнне, я рамантаваў адзін і працуе з bicomponenete, што становіцца plastuca ў tuttu наступствы... у панядзелак адпраўлю фота... я бяру 100евро для рамонту і мыйкі ультрагукавой, але ў прыватным згаджаецца, таму што новы калектар варта трэскам.... вас, як вы??? Там і здарылася ўжо???

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    што калектар кажаш? па для gi? праз колькі часу або < выглядае дэфект? чакаем фатаграфіі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Верагодна, гэта ставіцца да впускного калектара рухавіка рухавіка fiat 1.9 16v-1.6 апошнія серыі, якія выраблены з пластыка, а не ў класічным алюмінія. Хто-тое, што ? выпадкова я знайшоў выкарыстаў...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    вы можаце ripararae пашкоджанай часткі, але калі вы і маршруту момант можа саступіць у іншы ..я заўседы за новую!!!
    Citazione Першапачаткова Напісаў rdponline Visualizza Messaggio
    У мяне есць рашэнне, я рамантаваў адзін і працуе з bicomponenete, што становіцца plastuca ў tuttu наступствы... у панядзелак адпраўлю фота... я бяру 100евро для рамонту і мыйкі ультрагукавой, але ў прыватным згаджаецца, таму што новы калектар варта трэскам.... вас, як вы??? Там і здарылася ўжо???
    Што такое заяц? Трус Abarth

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Язычнікі
    Et
    40
    Паведамленні
    109
    Sar? найбольш дакладны... вы squaglia з-за рэцыркуляцыі выхлапных газаў EGR, якая ўводзіць газу, гарачай ўнутры, і прыходзіць усе менш і менш пластыка. Я маю на ўвазе 19mjet... зачыняю volvola egr і гатова, выходзіць толькі паветра з турбо... moooooolto самыя свежыя...

Blackwolf76 калі вы іх знайшлі, якія выкарыстоўваюцца старыя іх хвалюе??? Я купляю іх...
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 26-01-2014 да 13:25

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    то illavoro так будзе па ўсіх правілах мастацтва ...я думаў, што зламаў з-за ціску наддува!!!дадавайце фатаграфіі illuminaci!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Citazione Першапачаткова Напісаў rdponline Visualizza Messaggio
    Sar? найбольш дакладны... вы squaglia з-за рэцыркуляцыі выхлапных газаў EGR, якая ўводзіць газу, гарачай ўнутры, і прыходзіць усе менш і менш пластыка. Я маю на ўвазе 19mjet... зачыняю volvola egr і гатова, выходзіць толькі паветра з турбо... moooooolto самыя свежыя...

Blackwolf76 калі вы іх знайшлі, якія выкарыстоўваюцца старыя іх хвалюе??? Я купляю іх...
    я павінен мець пару ў 1.6, раскол у бок, з-за аварыі, і адзін, які губляе ваду, пачынаючы з кроку на месцы на задняй панэлі. Для атрымання дадатковай інфармацыі вы можаце звязацца са мной па ****, складаецца мой нік, далей суфікс *****.

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Язычнікі
    Et
    40
    Паведамленні
    109
    Не, не... нічога ціску турба і проста расплаўлены пластык squagliata... у панядзелак фатаграфіі, а таксама рамонце..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Публікуйце свае фота мы бачым, стары я ці двухкампанентны для tadiatori пластыка і фарцісіма.
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Язычнікі
    Et
    40
    Паведамленні
    109
    Двухкампанентны wurth або berner роўныя, таму што робіць іх henkel...яшчэ шпрыц і носік змяшальніка, папера гуміраваная, з клеевым пластом і vaaaaiiii

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •