Прывітанне, хлопцы, хто-то ўжо зменены стары schedino marelli, каб адаптаваць яго да новых??? Mo, што я атрымліваю тое змяніць, каб? я хацеў бы вопыт і савет тых, хто гэта зрабіў да мяне...
Прывітанне, хлопцы, хто-то ўжо зменены стары schedino marelli, каб адаптаваць яго да новых??? Mo, што я атрымліваю тое змяніць, каб? я хацеў бы вопыт і савет тых, хто гэта зрабіў да мяне...
і ж, што старое адлегласць pin strip трэба saldarti над каляровай паласой, як вам порт, напрыклад, певень v53!!!
Што такое заяц? Трус Abarth
Я ktag і а гэтак жа сістэма...? я раблю schedino ў частцы з плоскім экранам каляровага і прышчэпак, якія я ўжо купіў... я хацеў бы ведаць, калі хто-то ўжо зрабіў для schedini для ktag.
няма вы паказалі, што ў вас ktag ...а певень v53 не праблема для супрацоўнікаў, якія galletto!!
Я ня што іншае, але профіль і ktag...
таксама я зацікаўлены, каб зрабіць адзін schedino спружыны для новых марелли , я думаў, што ўзяць, вырабленым з пластыка, а затым змяніць яе ,каб? яшчэ няма ў мяне пад рукой 8df як раз там і паспрабуем.
не так часта schedino, што інтуітыўна і на тых, ecu..таму што яны, як старыя, як цяжкасці чытання ...капуста і як адкрыць іх без патрашыць вечка ..я думаў,
armarmi для dremel і рэзкі...але гэта толькі меркаванне, таму што да гэтага часу ўсе зробленыя ў паслядоўны, без якіх-небудзь праблем !!
Яны спакойна з kess v2 Obd2