Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 30

Абмеркаванне: можна змяніць sw?

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98

можна змяніць sw?

Хлопцы, але на блокі кіравання sw si pu? змяніць, магчыма, ужываючы адзін другога?
    напрыклад... на маей Вялікай Кропкі (кропкі ці плакаць вы не разумееце, добра) я Marelli Hardware Number: IAW5SFHW300
    Marelli Software Number: 0813L45 і я хачу, каб праграмнае забеспячэнне IAW5SFHW300 з праграмным 2103L65...
    З тым, што і як яны чытаюць сівы эбу?
    З mpps v12 можна? па крайняй меры, напісаць бд?
    Я чытаў, што яны ідуць мандат у recovery, але ... яны ідуць мандат у recovery і пасля звязаных язды і счытваюцца з бд? ці ўсе экскурсійнае тыпу з fgtech v53 ці як? дайце мне тлумачэнні па гэтай нагоды?...

Загадзя дзякую...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    гэтыя аперацыі праз obd не робяць
    на некаторых эбу можна? таксама змяніць sw шляхам поўнай перазапісу у bdm , але спачатку вы павінны быць упэўненыя, што sw сумяшчальны з абсталяваннем.
    паколькі гэтыя звесткі не так? распаўсюджаныя ? добрае правіла, што ў кожны блок кіравання вы reintroduca яго sw арыгінал.
    існуюць спісы, у доме будаўнікоў, дзе ? паказаны для пэўнага hw hw блок кіравання, як sw гэта пу? размясціць працягваючы працаваць.
    у цэлым варта ўлічваць, што sw служыць для кіравання рухавіком, але таксама і камандаваць hw таго ж эбу, так ? з ім звязаны нерасторжимым чынам.
    змяненне sw, як правіла, не робяць шкоды, толькі эбу не працуе больш? як вы чакаеце.
    аднавіць усе шляхам перапраграмавання sw арыгінал, поўны.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98
    маючы файл ori гэтага эбу, і ўсе шляхам паўторнага супастаўлення з дапамогай ecm titanium:
    1) ці магу я напісаць файл апрацоўваецца з mpps v12 праз obd??

p.s. mpps v12 дазваляе мне (я бачыў гэта ў men?) ісці на параметры чытання і c'? голас, дзе з'яўляецца поўны(kline):
    2) для абсурдна, я мог бы выкарыстаць гэта праграміст, каб чытаць у школе?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di zullo
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    неапаль
    Паведамленні
    117
    калі чытаць з mpps трэба пісаць з mpps
    калі чытаць у bdm і хачу напісаць з mpps трэба разрэзаць файл на аснове аўтамабіля тыпу multijet чытайце ў bdm файл, вы сыходзіць ад 2 мб калі вы хочаце пісаць з mpps трэба выразаць гэта зрабіць у 1 мб

mpps закона частка flash
    bdm закон усяго

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    я тыя ecu я з piasini!!! і я іду ад бога!!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98
    zullo сказаў вельмі добра, яна проста робіць, напрыклад, карла
    я ў дадзеным выпадку я не магу чытаць, чаму? мой інтэрфейс не дазваляе мне прачытаць гэта экю, магчыма, я павінен паставіць супраціў, каб паслаць яго ў recovery/modeb ? я не спрабаваў, але перш чым гэта зрабіць, я хацеў бы схему, кіраўніцтва... хто-небудзь, што сказала б мне, як я павінен рабіць, і калі вы можаце? зрабіць... толькі cos? казаць пра гэта я не магу зразумець,як зрабіць,
    тады я хацеў бы зразумець зразумець, калі я знаходжу файл ori ад 448kb я магу змяніць яго ад ecm, і запішыце яго ў далейшым з mpps? у чым? працэдура?
    я як прыбораў у мяне толькі mpps v12... на гэтыя блокі кіравання з mpps v12 c'? магчымасць? рухацца нейкім чынам, хоць бы ў запісу?...

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    я раблю гэта толькі ў школе з piasini, паставіўшы ў boot з супрацівам|!!!мы чакаем каго-то, калі зроблена ў паслядоўны!!
    Citazione Першапачаткова Напісаў ciullo.eugenio Visualizza Messaggio
    zullo сказаў вельмі добра, яна проста робіць, напрыклад, карла
    я ў дадзеным выпадку я не магу чытаць, чаму? мой інтэрфейс не дазваляе мне прачытаць гэта экю, магчыма, я павінен паставіць супраціў, каб паслаць яго ў recovery/modeb ? я не спрабаваў, але перш чым гэта зрабіць, я хацеў бы схему, кіраўніцтва... хто-небудзь, што сказала б мне, як я павінен рабіць, і калі вы можаце? зрабіць... толькі cos? казаць пра гэта я не магу зразумець,як зрабіць,
    тады я хацеў бы зразумець зразумець, калі я знаходжу файл ori ад 448kb я магу змяніць яго ад ecm, і запішыце яго ў далейшым з mpps? у чым? працэдура?
    я як прыбораў у мяне толькі mpps v12... на гэтыя блокі кіравання з mpps v12 c'? магчымасць? рухацца нейкім чынам, хоць бы ў запісу?...

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    zullo кажаце бензін!!!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di zullo
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    неапаль
    Паведамленні
    117
    я лічыў multijet карла sorry

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98
    няма zullo. miii confunsione ahahahha ? вялікі пункт 1.2 бензін 65cv з:
    Fiat Hardware Number: 51780240
    Marelli Hardware Number: IAW5SFHW300
    Marelli Software Number: 0813L45
    Fiat Identifacation Тэлефон: 5SF3M1
    Fiat Код Iso: 0D07D504C2

карацей... тое, што мы ўсе ведаем, як 5sf3.m1 hw300 я хацеў бы яго супастаўленне, але ў мяне ўзніклі цяжкасці? не для супастаўлення, але і для чытання і запісы...

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •