Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 57

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641

праблема блок кіравання падушкамі бяспекі, новы брава

Мне павінны вярнуць у майстэрні новы брава з праблемай блок кіравання падушкамі бяспекі, я зрабіў дыягностыку сення раніцай і даў мне блок кіравання з ладу, хто-небудзь ужо? паклаў рукі на гэтыя блокі кіравання або пу? ripistinare з, як правіла, файлы ripristino.........

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    дзіўна...
    што аднаўлення файлаў ты маеш на ўвазе?

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    скажам, файлы аднаўлення пасля crasch або выбух, падушка бяспекі, я баюся, што гэта ўнутраная няспраўнасць блока кіравання (эбу), і вы павінны замяніць....

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    ок, добра... але калі не аварыі ці іншай цяжка, што вы пашкодзілі...

што вы ведаеце, зварылі на машыне? і г.д.?

магчыма, рашэннем гэтай праблемы? хуткі і набыць яго ў руінах і аднавіць e2p ў выпадку, калі вы fossino адкрыты падушкі бяспекі...

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    дакладна тое, што я для? давайце паглядзім, калі хто-то атрымаў ужо? зрабіць што-то падобнае....

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    адзначаны коды эбу і калі паглядзець вакол, вы можаце знайсці дамп панны
    толькі, каб зрабіць кантроль...

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    ок, кодаў, блок кіравання, з'яўляюцца 54827585 continental

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Што я ведаю, не павінна быць неабходнасці замяніць блок кіравання падушкамі бяспекі нават у выпадку аварыі на гэтым аўто. Глядзіце, калі ен у мяне ў рамонт у майстэрню, і што я скончу мантаваць на наступным тыдні, так што да гэтага, я не магу праверыць, так як я ўзяў камплект airbab поўны, і я павінен вылучыць блок кіравання, калі стары ? па-ранейшаму добра, і не стварае мне памылкі ў дыягназе. Вы passerei таксама з задавальненнем дамп, для? я ведаю, што я не маю адпаведнага абсталявання да аперацыі.
    Апошні раз рэдагавалася blackwolf76; 05-09-2012 ў 23:54

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    Citazione Першапачаткова Напісаў blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Што я ведаю, не павінна быць неабходнасці замяніць блок кіравання падушкамі бяспекі нават у выпадку аварыі на гэтым аўто. Глядзіце, калі ен у мяне ў рамонт у майстэрню, і што я скончу мантаваць на наступным тыдні, так што да гэтага, я не магу праверыць, так як я ўзяў камплект airbab поўны, і я павінен вылучыць блок кіравання, калі стары ? па-ранейшаму добра, і не стварае мне памылкі ў дыягназе. Вы passerei таксама з задавальненнем дамп, для? я ведаю, што я не маю адпаведнага абсталявання да аперацыі.
    Код майго блока дакладна ? гэта Fiat Bravo - 51827585 Siemens 5WK43641 павінны ўсталяваць 95320 вы павінны чытаць гэта, а затым пісаць дамп ...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    41
    але вы ўпэўненыя, што вам трэба, clear , чытайце e2prom і адправіць па пошце файл

Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •