Старонка 1 з 11 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 101

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591

Праблема чытання/запісу fiat doblo 1.3 mjet 75cv 6f3

Прывітанне ўсім, я пішу, каб паспрабаваць вырашыць гэтую праблему

Сення ў мяне быў кліент з doblo 1.3 multijet 75cv 6f3, 3456D471 51843352

збіраюся прачытаць файл з майго FGtech V53 клон, час чытання, занятых 75minuti, 95% скача да 100% і поўнае чытанне, праверка файла 0kb, шукаю файл, у інтэрнэце і знаходжу файл ori ўкладанні, якія я не ведаю, neahce, ці правільна, нягледзячы на тое, ecm прызнае, я спрабую пісаць з magpro, бо я іду ўпэўнены, што я ўжо напісаныя іншымі з гэтым, але мне не хапае файла мікра што я не магу знайсці, відавочна, я не ў стане чытаць у bdm, бо кліент не хоча.

Чытаю flash і eprom, падзеленыя з fgtech, выкарыстоўваючы ў якасці драйвера, старыя драйвера 70cv, і я чытае файл flash 64 км і файл eeprom 4 кб

я сказаў яму, ritornoare таму што fgtech даў мне магчымасць пісаць, бд файл ori зменены без файла мікра але ен быў упэўнены, што гэта правільна.

Прашу вас дапамагчы, калі хто-то можа мне дапамагчы знайсці для чытання на bdm ecu ў пытанні поўнага файла мікра mcp

Загадзя дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    добры дзень, у папярэдніх гульнях серыі, файл, які вы знайшлі, і ў тым ліку мікра -, я думаю, што вы можаце пісаць усе ж з пеўня, але, перш чым рабіць тэст, я стаў бы рэзервовай копіі (калі кліент не хоча амін) у адваротным выпадку estrapoli мікра з файла і запісе з magpro.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    выбачайце, можа быць, вы не добра зварыць, ці вы не дзіма..вы 53 ты экскурсійнае і вы бераце яго думкі..я вам раю пайсці ў bdm з гэтай ecu шмат разоў у паслядоўны прымае c** для fiski!!!
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім, я пішу, каб паспрабаваць вырашыць гэтую праблему

Сення ў мяне быў кліент з doblo 1.3 multijet 75cv 6f3, 3456D471 51843352

збіраюся прачытаць файл з майго FGtech V53 клон, час чытання, занятых 75minuti, 95% скача да 100% і поўнае чытанне, праверка файла 0kb, шукаю файл, у інтэрнэце і знаходжу файл ori ўкладанні, якія я не ведаю, neahce, ці правільна, нягледзячы на тое, ecm прызнае, я спрабую пісаць з magpro, бо я іду ўпэўнены, што я ўжо напісаныя іншымі з гэтым, але мне не хапае файла мікра што я не магу знайсці, відавочна, я не ў стане чытаць у bdm, бо кліент не хоча.

Чытаю flash і eprom, падзеленыя з fgtech, выкарыстоўваючы ў якасці драйвера, старыя драйвера 70cv, і я чытае файл flash 64 км і файл eeprom 4 кб

я сказаў яму, ritornoare таму што fgtech даў мне магчымасць пісаць, бд файл ori зменены без файла мікра але ен быў упэўнены, што гэта правільна.

Прашу вас дапамагчы, калі хто-то можа мне дапамагчы знайсці для чытання на bdm ecu ў пытанні поўнага файла мікра mcp

Загадзя дзякуй
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    На самай справе я хацеў, каб яна ў bdm, але clie вас не хацела адкрываць дзверы, ЭКЮ. Але Я Schedoni спружыны і ўсе. Пытанне, які я калі-небудзь зрабіў, так што з ECM estrapol? файл micro ад чытання ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Паведамленні
    305
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    На самай справе я хацеў, каб яна ў bdm, але clie вас не хацела адкрываць дзверы, ЭКЮ. Але Я Schedoni спружыны і ўсе. Пытанне, які я калі-небудзь зрабіў, так што з ECM estrapol? файл micro ад чытання ?
    На гэтыя marelli, калі зроблены добра, не застаецца ніякіх слядоў выкрыцця на корпусе, зачыніце з сіліконам, і вы прымацаваныя.
    Вока не бачыць, сэрца не баліць!

P. s. файл 0kb ? вядомая праблема на многіх 53-54 на v48 у мяне ніколі не было падобных праблем (праверана на dobl?, ідэя і муза, 2,5 мб)

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    гэта павінна пайсці добра, калі ўсе ок, павінен мець напоямі.
    File Allegati Файл Ўкладання
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    143
    Савет bdm і перайсці siccuro.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Tidus перайсці ў bdm,калі што-то здарыцца, а вы павінны адкрыць ? лепш nn рызыкаваць!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Між тым, я дзякую ugoboss, цяпер я імкнуся пераканаць заказчыка працаваць у bdm, з sti v53 не c, і таму чытаць гэтыя ECU obd?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Прывітанне Tidus, я некалькі дзен f? я чытаў і riscritt ад серыйных з v53 есць dobl? 6f3, час чытання, досыць доўга, дакладна не памятаю, але я чытаў файл 2,560 Kb.
    Вы ўпэўненыя, выбар пратаколу, які вы выкарыстоўвалі ???

Старонка 1 з 11 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •