Вынікі з 1 па 4 з 4

Абмеркаванне: Mini Cooper S 170cv

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Прывітанне, хлопцы, гэтую карту я выцягнуў з mini cooper s, уладальнік зрабіў некаторыя змены на машыны, выдаленне catalizatore, жакея зменены, интеркулер плюс і карту, што вам месца:

я не арыгінал для параўнання, я спрабаваў зразумець, параўнаўшы яго з іншым, і што я бачу ? катастрофа, што хто-то мае файлы на врі або што-небудзь ведае больш? мяне, можа пацвердзіць..

Дадам, як сказаў кліент вашага аўтамабіля ўстаноўлены свечкі запальвання з тытана, і ен відавочна пылападобнага два з іх, спажывае нашмат больш? арыгінал..
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 18-01-2014 да 12:56
    Цярпенне і цнота моцных..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    5
    На жаль, я не магу чытаць карту, і ен тым менш, чым размяшчаць што можа нагадваць або быць золата, але сумневы мне будзе, калі ен паставіў шківы зменены адпаведным чынам змяніў схему ўспышкі і разраду, цяпер мне цікава, што пазнання ? браніравалі ен карту? 2) мае пракатнае да школы і, такім чынам, мог бачыць scalarit? магутнасць? 3) чаму? свечкі на тытанавыя, калі потым ен пылападобнага 2? Я прадбачу занадта шмат харчавання smagrita ў вас сярэдніх і высокіх, і cappellato conil каталізатар, дзе svuotandolo не зрабіў нічога, render + ****** разгрузкі ergo у выніку эвакуацыі газаў вельмі рэзкі. Ці, можа быць, bucaggio поршняў ў выніку праклену ўсіх святых календара, і хто aggiuster? ператворыцца таксама на старонках ( я кажу календара) + разоў. Прабачце мой слоў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    143
    Citazione Першапачаткова Напісаў Backgroop Visualizza Messaggio
    Прывітанне, хлопцы, гэтую карту я выцягнуў з mini cooper s, уладальнік зрабіў некаторыя змены на машыны, выдаленне catalizatore, жакея зменены, интеркулер плюс і карту, што вам месца:

я не арыгінал для параўнання, я спрабаваў зразумець, параўнаўшы яго з іншым, і што я бачу ? катастрофа, што хто-то мае файлы на врі або што-небудзь ведае больш? мяне, можа пацвердзіць..

Дадам, як сказаў кліент вашага аўтамабіля ўстаноўлены свечкі запальвання з тытана, і ен відавочна пылападобнага два з іх, спажывае нашмат больш? арыгінал..
    Маглі б вы даць некаторую інфармацыю аб тыпе ecu, і іх характарыстыкі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di matech
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    галоўная карта ўпырску, мне здаецца, трохі пануры, чым у механічных змяненняў, пералічаных

карту ўпырску не хапае

карту загадзя ? дастанецца у перабольшанай форме, але варта пакідаць арыгінал, чаму? не робіць там? што кажа ecm

высокая змяненне карты я нават не ведаю, што служэнне ;-)

Правільную карту перадаплаты ? чапала так, аднак, ПЕРАБОЛЬШАНЫЯ

карта адносна лямбда, не ? чапала

карту матылькі і абмежаванні ? арыгінал

? былі закрануты на іншую карту бескарысна, запісана ecm

на іншую карту, што не трэба чапаць, c'? кропка прывялі да нуля (!) у якой-то момант карту

Але не вы ? яшчэ бялізну поршань? :-D

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •