Старонка 1 з 7 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 68

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535

Выключэнне EGR і гарачы старт Leon TDI

Усім прывітанне.
    Я павінен зачыніць EGR і вырашыць праблему гарачага старту на Leon 2.0 TDI 140.
    Прыкладаю зыходны файл і тое, змянілі, зрабілі з carsoft. Хто-то мне пу? зірніце, калі ? усе ок?
    Дзякуй загадзя.

leon tdi.rar

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    з майго пункту гледжання не добра, ne выключэння рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў ne гарачы старт,запуск у пр быў зроблены ў перабольшанай форме і ў месцах, дзе не трэба,акрамя таго, ен быў крануты, а таксама халоднага запуску, што не трэба чапаць,для адпрацаваўшых два panettoni, каб выключыць знаходзяцца крыху раней,у нас есць каналы з накіроўвалымі, каб зрабіць абедзве рэчы,вядома, я раю вам прачытаць правілы, так избегите непатрэбныя пытанні.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    для egr па мне было б паспрабаваць...на самай справе два panettoni яны перад, за? тэст з рэдагаваннем carsoft яму б
    для пачатку ў цеплы дзянек msport
    Апошні раз рэдагавалася magi1984; 04-09-2012 ў 15:30

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Гэта было толькі, каб зразумець, калі вы пу? давяраць гэта sw, але, наколькі я зразумеў, не.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    як і ўсе рэчы...залежыць....
    я выкарыстаны для таго, каб выключыць egr на brera 2.4 jtdm ад 200cv і, нягледзячы на твар змяненне, якое адрозніваецца ад таго, што мне параілі на форуме, egr ? выключаная правільна.
    тое ж самае для маей bmw 120d 163cv edc16c35, egr выключана правільна з carsoft
    затым я выкарыстаў для некаторых scodifiche...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Я прыступіў да працы, і я спрабаваў за выключэннем толькі EGR. Калі ласка, паглядзіце, калі так лепш.

LEON TDI 140 mod egr.rar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Выпраўлена (па меншай меры спадзяюся), нават гарачы старт. Калі вы можаце даць мне зірнуць, і дайце мне ведаць, калі ? ок.

LEON TDI 140 MOD EGR AVV.rar

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў cawadany Visualizza Messaggio
    Выпраўлена (па меншай меры спадзяюся), нават гарачы старт. Калі вы можаце даць мне зірнуць, і дайце мне ведаць, калі ? ок.

LEON TDI 140 MOD EGR AVV.rar
    ок,цяпер egr і выключаецца правільна і reboot гарачай здаецца, зроблена добра і reboot халоднай і засталася арыгінальнай,вы павінны праверыць, што яд у цеплым, так і ў выпадку, калі вы па-ранейшаму цяжка некаторы час ад нейкай іншай невялікую заўседы так, як гэта зроблена,як ніколі, калі вы можаце атрымаць іх вы спыталі меркаванне з файлам вышэй зроблена з carsoft? ты файл або ручнік зрабілі апошні?
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 04-09-2012 ў 19:55
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Чаму? інфармаванне мяне на імгненне мне ? прыйшлі некаторыя сумневы ў эфектыўнасці carsoft, і на самай справе я ? было пацверджана таксама тут, што файл не быў сваім жыццем. Я ніколі не змяніў файл, і я спрабаваў гэты. Я магу табе гарантаваць, што я і зрабіў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Дзіўна, як carsoft ен дакрануўся да крывой стартар! Я таксама так думаю, што пры разгоне аўтамабіль sbuffava чорны!

Uploaded with ImageShack.us

Старонка 1 з 7 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •