Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 46

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    30

бартавы кампутар alfa 147 jtd 140cv паспрабуйце экскурсійнае са стрэлкамі ззаду справа

Прывітанне ўсім, пасля шматлікіх выпрабаванняў зробленыя зваротную сувязь, на мой бартавы кампутар выхад, які ўключае напружанне, стрэлка правая і задняя' (раз'ем А PIN-3) не выкідвае напружанне на яго прывад выпадкова, па памылцы, я збіраюся дакрануцца да правай лямпы тэст на (раз'ем А pin-2) і вядомых lampaggiare свяцільня, што б мне не прыйшлося чакаць на (раз'ем А PIN-3), што схема падлучэння не павінна мець ні адна функцыя ўключаная, на самай справе, нават на відэлец не есць правадной якіх-небудзь правадоў .
    Цяпер мае пытанне, і я змог паспрабаваць экскурсійнае боды кампутар дае фіксаванае напружанне (12В) на раз'ем F, паклаўшы маса (КАНТАКТ 10 раздыма C) і (8 PIN раз'ем D) і, імітуючы націску стрэлкі направа, затым пакласці масу на (30 PIN раз'ем B) для атрымання бясконцых упэўненасці?
    калі гэта так, і вы можаце атрымаць схема бартавога кампутара і, каб знайсці, дзе я адхіляе напружанне на кантакце 2?у якасці альтэрнатывы ў вас есць іншыя рашэнні?
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Выпрабаванне на лаўцы я бачу, p? цяжка, не маглі б вы паспрабаваць, калі на панэлі прыбораў у вас няма адмовы-вы можаце падлучацца да галіны стрэлкі, бакавы або пярэдняй якая падзяляе лініі cn адпаведныя дыеды.. вы спрабавалі адкрыць цела, каб праверыць continuit? трасы, і калі існуе нейкі кантакт, лабільны перарабляць??
    Цярпенне і цнота моцных..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    30
    Citazione Першапачаткова Напісаў Backgroop Visualizza Messaggio
    Выпрабаванне на лаўцы я бачу, p? цяжка, не маглі б вы паспрабаваць, калі на панэлі прыбораў у вас няма адмовы-вы можаце падлучацца да галіны стрэлкі, бакавы або пярэдняй якая падзяляе лініі cn адпаведныя дыеды.. вы спрабавалі адкрыць цела, каб праверыць continuit? трасы, і калі існуе нейкі кантакт, лабільны перарабляць??
    вы цела, і перада мной ужо адкрыта з аб'ектывам я гляджу вакол, каб убачыць, калі я знаходжу нешта пашкоджаны, але ў наступнай ланцуга і, як вар'ят, без схемы . і ці можна знайсці дзе-небудзь?

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Схемы ўнутранага і складана знайсці.. дрэнна, што ідзе за мост ад pin2 на pin3 ўнутрана

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    30
    але ў раене стрэлкі, ведаеш ??я бачу два рэле, але ведаю, які з двух і міргаць стрэлка.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў горадзе осака ў раене цэнтр Visualizza Messaggio
    але ў раене стрэлкі, ведаеш ??я бачу два рэле, але ведаю, які з двух і міргаць стрэлка.
    i rel? яны абодва-адзін для правай і адзін для левага боку, гэта калі я правільна памятаю, дзве rel? omron

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    30
    Citazione Першапачаткова Напісаў Backgroop Visualizza Messaggio
    i rel? яны абодва-адзін для правай і адзін для левага боку, гэта калі я правільна памятаю, дзве rel? omron
    nec, між іншым, і іншай формы, побач з раздымам F

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    горадзе осака у раене цэнтр, вам варта аднавіць швоў у я вяртаюся да rel?,большасць з гэтых дэфектаў зварных швоў халодныя...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    30
    Citazione Першапачаткова Напісаў todos Visualizza Messaggio
    горадзе осака у раене цэнтр, вам варта аднавіць швоў у я вяртаюся да rel?,большасць з гэтых дэфектаў зварных швоў халодныя...
    але праблема ў тым, што іншыя-направа, затым справа і сьпераду-справа працуюць і праводка, паказаным стрэлкай ззаду праверана
    самае дзіўнае ў тым, што ен напружанне я на пін 2, што не трэба нічога дарэчы

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    30
    вось фатаграфіі двух рэле' IMG_20140109_213303.jpg

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні