Прывітанне ўсім я ўсе бліжэй да свету карт. Вы ведаеце, парайце, добрае праграмнае забеспячэнне і неабходнае абсталяванне?
Прывітанне ўсім я ўсе бліжэй да свету карт. Вы ведаеце, парайце, добрае праграмнае забеспячэнне і неабходнае абсталяванне?
spulcia на сайце, вам зрабі культуры, чытаючы пост!!!
Што такое заяц? Трус Abarth
Певень v2 і ecm titanium і наперад!
я вам савет добры певень v53 добрых? каб чытаць і пісаць ecu і ecm для рэдагавання файлаў
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
калі рэкамендавана ў titanium", " няма " hw лепш kess v2 звязаць бачыў, што яны з адной сям'і, і гавораць на тым жа мове.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
па-мойму няма, даніны,і я растлумачу чаму, певень v53 ? інструмент для працы праз паслядоўны порт, так і для працы ў школе,і асабліва апошняй апрацоўкі ? вельмі пі? поўны kess v2, таму што мае bdm убудаваная, працуе ў boot,працуе з jtag, за кошт kess v2, што для, як выдатны інструмент працуе толькі паслядоўны і экскурсійнае пу? рабіць толькі edc17.
калі мы кажам, замест таго, сумяшчальнасць ne прызнаць, драйвер файлаў, то паміж titanium і kess v2 c'? 100% сумяшчальнасць, метр паміж файламі ложка, певень і titanium c'? 75% - сумяшчальнасць?, але за тое, што дазваляе зрабіць пі? у ****llo чытання ecu савет певень v53, што каштуе менш, у адваротным выпадку трэба ўзяць kess v2 і ktag тады гаворка ? па-іншаму,але эканамічна вы марнуеце значна больш?
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
Дзе я магу спампаваць працоўную версію ECM? З пункту жыцця абсталявання, што я павінен узяць і дзе?
c? у infinit? аксесуараў, але я не ведаю, з чаго пачаць, хто дае мне нейкі савет?
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 30-12-2013 да 17:18
я меў на ўвазе менавіта гэта, то сумяшчальнасць паміж ecm і kess любым выпадку, і калі варта больш, то kess, і робіць менш будзе падстаў для мяне kess і ktag робяць 4 galli любой версіі гэта як гэта робіце вы,каб alcapace,калі вы хочаце, напішыце нам ***** з вашага кантактнага тэлефона, мы звяжамся з вамі як мага хутчэй mer даць вам правільны шлях.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
а калі вы хочаце completarti ktag для jtag, bdm і праграмавання ў школе, як правіла, і вы на месцы....
ммм
ktag?
jtag?
bdm?
што такое?