Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 35

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    48

як выдаліць egr на альфа 147 q2 1.9 jtd 150 к.с. 533-758

Прывітанне, хлопцы, шукаю файл, ori, каб аўтамабіль прыбыў у майстэрні з праблемамі па мне, звязаныя з пераўтварэннем.
    Мы гаворым пра edc16c39 num 0281013533 - 1037383758.
    Я знайшоў файл у раздзеле " ori але я не магу яго спампаваць, як ніколі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    351
    у вас мала паведамленняў ,таму вы ня можаце спампаваць пяро' вы можаце размясціць карту чытаць ад вас, і хто-то можа яго кантраляваць, калі есць праблемы або няма

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    48
    Ок, дзякуй. Pi? позна, калі я вяртаюся дадому, месца, карту чытаў, і калі вы можаце мне праверыць ? была зменена, вы можаце зрабіць мне вялікую ласку. Дзякуй

Хлопцы, я адпраўлю карту зачытаны мне. Калі для туалетных прыладдзя, вы можаце параўнаць яго ў цяперашні файлаў крычы на форуме, я б вам вялікую карысць.
    Я хацеў бы ведаць, калі ? змененая улічваючы, што я не правы, вы можаце забраць ваш файл на врі. Дзякуй, колькі мне дапамогуць.
    З павагай

вось файлы alfa 147 q2 edc16c39 num 0281013533 - 1037383758
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 03-01-2014 да 00:52

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Omt Visualizza Messaggio
    Ок, дзякуй. Pi? позна, калі я вяртаюся дадому, месца, карту чытаў, і калі вы можаце мне праверыць ? была зменена, вы можаце зрабіць мне вялікую ласку. Дзякуй

Хлопцы, я адпраўлю карту зачытаны мне. Калі для туалетных прыладдзя, вы можаце параўнаць яго ў цяперашні файлаў крычы на форуме, я б вам вялікую карысць.
    Я хацеў бы ведаць, калі ? змененая улічваючы, што я не правы, вы можаце забраць ваш файл на врі. Дзякуй, колькі мне дапамогуць.
    З павагай

147 ляйко q2 ori.rarвось файлы alfa 147 q2 edc16c39 num 0281013533 - 1037383758
    На самай справе файл і modato на egr, і зроблена добра, і дрэнна...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    48
    прывітанне, хлопцы, не c'? так, то, каб мець уласны погляд на гэтую карту, нібыта врі?? не c'? уласны спосаб аднавіць гэты файл, ori, каб з ім параўнаць? C'? магчыма, зона форуму, дзе, можа быць, вы можаце? мець адпачні файл крычы плацяць?? Я гэтую задачу вырашыць, у мяне машына ў майстэрні, і атрымаць да 80 паведамленняў, я бачу, дурніца..на час, каб даставіць яго....
    Дзякуй усім

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    калі вы растлумачыце гэта ? праблема аўтамабіля, магчыма, які-то рада вам пу? прыехаць.
    як вы робіце cos? упэўнены, што гэта адлюстраванне праблемы.?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    звярніцеся да адміністрацыі, што іх я магу вам дапамагчы.
    Праблема ў тым, падтрымліваць хуткасць думкі вышэй хуткасці працы машыны

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    48
    Праблема ў тым, што машына стукае, не робіць і, падобна, праблемы cn egr паліць і не мае неадкладнае адпраўленне. Я праверыў крыху працуе, турбіна, шлангі, крок, але мне не падабаецца, як ідзе. Вось і ўсе.

Аб тым, што ? падлучаныя не ўпэўнены, так? заказчык прыняў выкарыстаны і не ведае, калі была на магнітнай стужцы. На слых я думаў, проста некаторыя змены на рвг, улічваючы, што х астатніх я не бачу вялікіх пераваг у параўнанні з іншымі, якія не супастаўляюцца.
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 28-12-2013 да 21:44

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    эбу не ? супастаўляецца ў сэнсе зрабіць, прадукцыйнасці, толькі спроба выдалення сістэмы рэцыркуляцыі ог.
    ўзнікае, калі клапан egr не ? заблакаваны адкрытым.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    48
    Ок. Дзякуй Sergiot
    . Я бачыў, як egr, і я чыстая. Але становішча і патоплены. Ма...загадзя кажаце, што не ? закрануў карту?
    Дзякуй

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •