Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 28

Прагляду " Гібрыд"

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146

Праблема шпіен fap пасля defap opel corsa 1.3 90 к.с.

Прывітанне ўсім, пасля defappato opel corsa 1.3 90 л. праз некалькі дзен ? з'яўленне шпіена fap і практычна ў дыягностыцы датчык перападу ціску змяняецца, як значэнне скід fap індыкатар знікае, але пасля якой-то іншы дзень па некалькі км зноў з'яўляецца, але памылкі ў дыягностыцы ваша сістэма гатовая да выкарыстання і не з'яўляюцца.....*****і праграмы я выкарыстаў толькі loader, але, безумоўна, swicth off не рабіў поўнага праграмнага забеспячэння, таму не ведаю, у якім пункце змяніць, для гэтага ecu некаторыя душы, добры добры можа даць мне ўказанне на пункт, які трэба змяніць, і што значэння даць, ці я не ведаю, postarmi правільны файл??? Прыкладаю файл врі і мод вялікі дзякуй усім, хто мне дапаможа...
    File Allegati Файл Ўкладання

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    не ведаю, што рабіць, і таму я не магу табе дапамагчы, і мне вельмі шкада, я ведаю па досведзе сяброў, якія калі-то памыляецца, і не робіць нават carsoft-dpf-fap-оф.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    не ведаю, што рабіць, і таму я не магу табе дапамагчы, і мне вельмі шкада, я ведаю па досведзе сяброў, якія калі-то памыляецца, і не робіць нават carsoft-dpf-fap-оф.
    Прывітанне раз не добра гэта экю, вы павінны ўручную скінуць dtc's і іншыя элементы кіравання ў файл, ці не ? легка, што трэба зрабіць, выпрабаванняў, дыягностыкі і інш., ускладзеных на каго-то, хто ведае, як зрабіць добра, сэрвіс Онлайн-форум, напрыклад, дзе людзі падрыхтаваныя..
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    173
    Але на гэты аўтамабіль ? адзін 75cv няма 90

dpf.egr.mod.rar
    Паспрабуйце так

Прывітанне
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 14-12-2013 да 07:35

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    Citazione Першапачаткова Напісаў pabloescobar Visualizza Messaggio
    Але на гэты аўтамабіль ? адзін 75cv няма 90
    Дзякуй усім за адказы, і, у прыватнасці, pabloescobar, якому я адказваю, кажучы, што машына ў пытанні ? 90 рэзюмэ

dpf.egr.mod.rar
    Паспрабуйце так

Прывітанне
    Выбачайце, pabloescobar, калі б вы маглі ведаць, што дадзеныя правілы змены вы ўнеслі?
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 14-12-2013 да 07:36

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    173
    Той факт, з раз, і я ўпэўнены, што ідзе, чаму? gi? я спрабаваў на іншых машынах, як гэта. Але з дапамогай якога інструмента яго напісаць?

ecm мяне бачыць, як 75cv

пакладзі нармальны зрабіце reset service, а затым страляць у іх тое, што вам я паслаў яго і паглядзець, калі ен ідзе на мяне, я ўжо зрабіў раней, і хоць кажуць, што soft не робіць працу добра, усе машыны, якія я зрабіў, яны ходзяць без праблем

драйвер ecm.jpg
    Гэта ? драйвер ecm мне
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 14-12-2013 да 07:36

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Той факт, з раз, і я ўпэўнены, што ідзе, чаму? gi? я спрабаваў на іншых машынах, як гэта. Але з дапамогай якога інструмента яго напісаць?
    прывітанне paploescobar, калі гэта ты зрабіў з раз, як infinityecu, таму што файлы адрозніваюцца?
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    пакладзі нармальны зрабіце reset service, а затым страляць у іх тое, што вам я паслаў яго і паглядзець, калі ен ідзе на мяне, я ўжо зрабіў раней, і хоць кажуць, што soft не робіць працу добра, усе машыны, якія я зрабіў, яны ходзяць без праблем
    Pabloescobar дзякуй, але ў любым выпадку я выкарыстаў толькі loader, таксама па-ранейшаму драйвер ecm, калі яна прымае з 75 л. з, але карту ? у 90 cv ведаю, а ў гэтым выпадку я магу паспрабаваць, і хай вы ведаеце,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    драйвер ecm.jpg
    Гэта ? драйвер ecm мне
    Citazione Першапачаткова Напісаў infinityecu Visualizza Messaggio
    Pabloescobar дзякуй, але ў любым выпадку я выкарыстаў толькі loader, таксама па-ранейшаму драйвер ecm, калі яна прымае з 75 л. з, але карту ? у 90 cv ведаю, а ў гэтым выпадку я магу паспрабаваць, і хай вы ведаеце,
    infinityecu але HW і SW знаходзяцца драйвера апублікаваў (а) : pabloescobar?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    infinityecu але HW і SW знаходзяцца драйвера апублікаваў (а) : pabloescobar?
    няма cinqueturbo з версіі ecm 1.61 я лічу, што яны з іншага дровер, але, адкрыўшы яго ўручную, у той час як pabloescobar знаходзіць аўтаматычна, нават калі 75 л. але чаму? менавіта ен версіі 1.71 абнавіў арыгінал

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •