Старонка 1 з 40 12311 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 394

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906

Апытанне: Ваш лепшы маторнага алею + любыя дадаткі

Прывітанне ўсім, я хацеў бы прапанаваць гэты апытанне, каб убачыць, якое маторнае масла вы апынуліся лепш і які па-вашаму ? лепш? Ідзе заўседы добра, так дабаўка, тефлон, напрыклад?

Я выкарыстоўваю bardahl xtc 60 алей 5w40, на мой 147 jtd ex 115 і я значна лепш, чым selenia, якія я выкарыстаў раней, але не выкарыстоўваю асадкі.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    няма алею лепш, існуе столькі разнавіднасцяў? асаблівасцяў, але заўседы залежыць ад выкарыстання і ад тыпу рухавіка, adittivi? але gi? якія змяшчаюцца ў алеі проста ведаць, чытаць, напрыклад, я нядаўна я прайшла на хімічныя рэчывы, адзін х Wynn's і яшчэ нядаўна x Liqui Moly, якія, між іншым, разліваючы ў Германіі прадукты castrol, калі вы хочаце інфармацыі, ідзіце на сайт liqui moly вы можаце атрымаць веды.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Citazione Першапачаткова Напісаў giarras Visualizza Messaggio
    няма алею лепш, існуе столькі разнавіднасцяў? асаблівасцяў, але заўседы залежыць ад выкарыстання і ад тыпу рухавіка, adittivi? але gi? якія змяшчаюцца ў алеі проста ведаць, чытаць, напрыклад, я нядаўна я прайшла на хімічныя рэчывы, адзін х Wynn's і яшчэ нядаўна x Liqui Moly, якія, між іншым, разліваючы ў Германіі прадукты castrol, калі вы хочаце інфармацыі, ідзіце на сайт liqui moly вы можаце атрымаць веды.
    Я казаў, асадкі, чаму? bardahl вырабляе таксама дабаўка пракладкі антитрения, што пу? дадаць алей і, што б даць яшчэ больш? выгады ад нагрузак, механічных органаў.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di zioweb
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    У мяне есць вопыт з некаторымі маркамі.

Горшае, з якім я знайшоў ? Castrol, безумоўна, прадукт занадта sopravalutato, я маю на ўвазе GTX Magnatec 10w40

Персанал быў досвед з Мабіл-1 Ралі Формула 5w50, p? менш Protection Formula 0w40 і ESP formula 5w30, але я пакідаю за сабой права пацвердзіць, чаму? іх было нават віну тып рухавіка...

Вялікі вопыт на ўсіх франтах, а не з Bardahl XTC C60 ва ўсе адценні, што так ? таксама gi? пласт з fullerene, г. зн. з ZX-1.
    Звярніце ўвагу толькі на адну рэч, калі вы пурыстаў і маньяк: 10w40, не ? цалкам сінтэтычнае, але на сінтэтычнай аснове.

Заўседы правярайце таксама іншых вытворцаў, чаму? час таму я зацікавіўся гэтай справай, і высветлілася, што Bardahl таму гэтай градацыі на сінтэтычнай аснове, проста таму што? вельмі цяжка зрабіць алей цалкам сінтэтычнае, якая адпавядае градацыі...

Мне кажуць вельмі добра задыяку shell helix ultra, і, вядома ж Motul, але я ніколі не выпрабаваныя.

Часу f? я рабіў выпрабаванні з frizionometro (ці як гэта называецца) і зацікавіла, я стала вывучаць тэст алеяў ў сеткі, зробленыя з дапамогай гэтага інструмента. Мы кажам, што гэтыя мае ўражанні былі пацверджаны тэстамі, якія я бачыў, горш, тое, што grippava раней, было castrol. на Bardahl адбываецца пад моцным ціскам і дадатак практычна не спыняўся ніколі
    Апошні раз рэдагавалася zioweb; 30-08-2012 ў 14:17
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    на самай справе, як я ўжо казаў, - эфірныя алею, усіх лечаць, трэба добра ведаць асаблівасці незалежна ад маркі, bardahl якіх вы кажаце ? быў першым у свеце выкарыстоўваць adittivo анты счаплення што ? сепаратар металаў, малекулы, якая выкарыстоўваецца ў сістэмах у avviazione я магу засведчыць, у 90-я гады і была зроблена адна спроба pergusa з матацыкла, 10 кручэнняў з гэтым алеем пасля таго, як вы ? запампаваў усе і без алею cha зрабіў той жа шлях cio? 51 км прыкладна.
    IP

НАВІЧОК L'avatar di gfr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    74
    Citazione Першапачаткова Напісаў giarras Visualizza Messaggio
    на самай справе, як я ўжо казаў, - эфірныя алею, усіх лечаць, трэба добра ведаць асаблівасці незалежна ад маркі, bardahl якіх вы кажаце ? быў першым у свеце выкарыстоўваць adittivo анты счаплення што ? сепаратар металаў, малекулы, якая выкарыстоўваецца ў сістэмах у avviazione я магу засведчыць, у 90-я гады і была зроблена адна спроба pergusa з матацыкла, 10 кручэнняў з гэтым алеем пасля таго, як вы ? запампаваў усе і без алею cha зрабіў той жа шлях cio? 51 км прыкладна.
    Я згодны ў поўнай меры!!!
    IP

garret
    Guest
    у мяне есць вопыт, на bardhal xtr 10w60 ? добра, але калі пакласці пад тэмпературны стрэс доўга diventas вады, castrol edge sport 0w40 ? дрэнна, бадай, горшае, што я калі-небудзь спрабаваў, ідзе добра, каб выкарыстоўваць аўтамабілі з хадой ад дзеда, selenia 5w30 ? яшчэ алей ад газонакасілкі, можа быць, я спрабаваў алей bmw 0w40 longlife і не ? ўзбуджае, але пасля 15000 км ? прыгатаваны, з года выкарыстання royal purple 0w40 і алей 5w40 з rx-10 у якасці дабаўкі на аснове cloroparaffine, і, хоць я быў вельмі скептычна настроены, я павінен сказаць, што розніца ў ****llo прадукцыйнасці і зніжэння трэння ? характэрна, тормаз рухавіка памяншаецца вельмі шмат, і вы можаце цягнуць шыю ў рухавік для < і < без якога-небудзь правісання, акрамя таго, гарачы silenziosit? працы ? дзіўны, адзіны недахоп-кошт, але паколькі гадавы прабег не ? вялікі расход, цяпер st? тэставанне pakelo алей 5w40 спецыфікацыі c3 на punto evo mltj майго бацькі заўседы з дабаўка на аснове cloroparaffine, і я павінен сказаць, што ў параўнанні з selenia c'? яшчэ прорву, silenziosit? і плыўнасць ходу палепшыліся ў геаметрычнай прагрэсіі
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Прав Магутнасць
    Паведамленні
    483
    выкарыстоўваю mobil1 0/40, і я выдатна
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    211
    Citazione Першапачаткова Напісаў sa80****** Visualizza Messaggio
    выкарыстоўваю mobil1 0/40, і я выдатна
    выдатнае алей, я ад бога
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    293
    кожнай машыны свае характарыстыкі, якія варта выконваць,напрыклад, група vag фарсункі, помпа збірае алей 5w40 50501 без dpf з dpf мантуе 5w30 і г.д. і да т.п. тое, што гэта castrol ці не, але ен хоча, каб мы заўседы алей 5w40 50501
    IP

Старонка 1 з 40 12311 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •