-
турбіна трэснула гольф 5
я якія кішаць пацукамі, як звер, сення я падзяліла другі раз турбіна з маей машыны. і добра, як я, і туды, таму што ў момант, алей у рухавіку і сышоў у канчатковым выніку, усе ў глушыцель, asciando рухавік сухі. Я ўбачыў воблака дыму ў люстэрка задняга выгляду, і я зрабіў гэта своечасова спыніцца, у адваротным выпадку вы б цьвікамі прыбіў рухавіка. Добра, што я замяніў тры месяцы таму, і avr? факт, і ды, і няма 5000 км. Тое, што мяне зацікавіла і тое, што гэтая турбіна з самага першага дня выў фінч? рухавік не хадзіў на пары, што іншы cio? арыгінал з 130.000 км на плячах не было.Цяпер мяне нарадзілася каламутны, што вы думаеце????
-
што турбіны былі? гарретт?
-
як арыгінал, то есць у першы, так і другі, цяпер, паколькі і на гарантыі, я спытаў, калі я мог даць мансардных.Дылер мне адказаў, што трэба было убачыць, калі яны маюць даступная, а калі наадварот, то гаррет, я ведаю, што гольф мацавання альбо адзін, што другі...
-
вы аўтамабіль быў сопоставлен доўг з першай турбіны, а затым, калі падзяляць?, у abbasai улады, але я бачу, што я яшчэ не вырашыў нічога. Затым, як я сказаў да гэтага свістаў памерці, што мне не здаецца нармальным...
-
у адпаведнасці з цябе мансардных і самыя надзейныя KKK
-
у тэорыі garrett мае допуску, але fallata пу? часам здараецца, на жаль, ваш гольф увайшоў fap? калі вы шукаеце ў інтэрнэце, вы можаце замяніць толькі ядро восі добрыя іншыя часткі забяспечваюцца добра, калі ў вас усталяваны, вы змянілі труб падачы і сцеку алею?
-
-
ок, было гэта супастаўляецца?
-
тыповы гольф-audi, я чуў шмат турбіны маршрут ,дрэнны і ламаецца нават ад арыгінала ў некалькі км.....
-
выбачайце, што і fap растлумачыў, потым натоўп на гарантыі, таму на гэты раз я і пайшоў добра
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума