Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 29

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    203

fiesta 1.4 tdci стартара цяжка

добры дзень!
    я прапаную пытанне аб Fiesta 1.4 tdci 2010 год, дачка майго добрага сябра, які скардзіўся на праблемы ў момант пуску рухавіка пры нізкіх тэмпературах і вільготнасці?.
    У сетцы я чытаў абмеркаванне, тыпу, хто сказаў, што вырашана праблема з абнаўленне эбу факт, ад дылера...
    Пытанне: ці Можа быць падобная праблема пры пуску гарачай аўтамабілі групы WW?
    Для каго-то ? калі-небудзь што-то падобнае?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di crteam
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    174
    Няма гарачы старт vw і добра адрозніваецца ад questo.vedi ўпырску мантажуе, калі бош або siemens.e cn fap? < ? Тып рухавіка?

НАВІЧОК L'avatar di mincio82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Абноўленая (AN)
    Паведамленні
    14
    Добры дзень, у сям'і ў нас тыя ж аўтамабілі і цяпер ? ніколі не прадставілі гэты недахоп.
    Толькі адзін раз, пасля прастою каля двух тыдняў, рухавіка ? запушчаны 3-цыліндравы выяўляючы празмернай fumosit? ог..я вырашыць, проста выключыўшы рухавік і выключыць.
    З магчымасцю выразання, я патлумачыў, нязручнасці з механікам, і я сказаў яму, што чытаеце іншыя форумы, вы казалі, абнаўленне эбу зрабіць у Ford.
    Ен, пасля праверкі ў дыягностыцы наяўнасць памылак, мне адказалі, што першыя fiesta mk7 мелі спасылак, але я, будучы датаваны 05/2013, было ўжо? версія праграмнага забеспячэння-й? нядаўна.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    203
    гэта ? у лістападзе 2010 года. Не ? з першых, але не апошніх.
    У dir? перайсці ў форд і спытаць, lumi для абнаўлення.
    Дзякуй

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    18
    Я павінен паставіць акцэнт на важнасці калі ласка, праверце датчык тэмпературы астуджальнай вадкасці.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    53
    Не пу? быць проста акумулятар трохі слабы і халодны, што пагаршае праблему?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    муссомели
    Паведамленні
    79
    калі ласка, праверце фільтр дызель я бачыў пару дэфектных

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    203
    Акумулятар павінен быць добрым, так? электрарухавік працуе рэгулярна, але стартар ? доўга.

Мой сябар сказаў, што на працягу першага года жыцця, раніцай вы ? ўпартае не для, як зараджаць і расход ў майстэрні, дзе яны змянілі фільтр дызельнага паліва.

Можа быць, не ? не выпадкова, што пасля апошняй рэзкі (з указаннем валюты фільтра) зроблена менш за месяц таму, праблема, так ? нават акцэнтавана!

Такім чынам, кіраўнік можа быць фільтр дызельнага паліва, але і недахопы можа мець? ? толькі трохі смятая!!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    92
    Citazione Першапачаткова Напісаў giary74 Visualizza Messaggio
    Акумулятар павінен быць добрым, так? электрарухавік працуе рэгулярна, але стартар ? доўга.

Мой сябар сказаў, што на працягу першага года жыцця, раніцай вы ? ўпартае не для, як зараджаць і расход ў майстэрні, дзе яны змянілі фільтр дызельнага паліва.

Можа быць, не ? не выпадкова, што пасля апошняй рэзкі (з указаннем валюты фільтра) зроблена менш за месяц таму, праблема, так ? нават акцэнтавана!

Такім чынам, кіраўнік можа быць фільтр дызельнага паліва, але і недахопы можа мець? ? толькі трохі смятая!!!!
    У фільтр або трымальнік для фільтра ,знаходзіцца valvolina, які служыць не вярнуць нафта назад, калі клапан не працуе, лигроин вярнуцца і ачысціць завод ,(але мы не хочам, час) па гэтай прычыне, як правіла, (у няспраўнасці),у вас есць праблемы ў холаду,чаму? вы ? улічваючы час загрузкі сістэмы і машыны ? цяпло

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    203
    Citazione Першапачаткова Напісаў fabio1207 Visualizza Messaggio
    У фільтр або трымальнік для фільтра ,знаходзіцца valvolina, які служыць не вярнуць нафта назад, калі клапан не працуе, лигроин вярнуцца і ачысціць завод ,(але мы не хочам, час) па гэтай прычыне, як правіла, (у няспраўнасці),у вас есць праблемы ў холаду,чаму? вы ? улічваючы час загрузкі сістэмы і машыны ? цяпло
    Каб высветліць, ці так гэта ? у valvolina, вы можаце? паспрабуйце прыпаркаваць аўтамабіль на спуску, як для гольфа, якія працуюць, пачынаючы з халоднай?

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •