Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 27

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di robby51039
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Паведамленні
    163

fiat bravo не праблема лініі can

усім прывітанне, цікава, калі хто-небудзь і калі-небудзь гэта:будзьце спакойныя дзен я пайшоў у майстэрню, каб праверыць bravo 1.4 16v, таму што не частка механік думалі, што эбу рухавіка corrotta. мне дыягназ, і я пагадненне аб праблемах на лініі can таксама ад выхаду з ладу розных блокаў кіравання,я растлумачу, лепш у эбу, якія можна дыягнаставаць,рухавіка, рулявога кіравання,тармазоў, abs,іншым нічога.....
    кіравання лініі c-can ok 60ohm і 2,5 маса, усе і два......
    кантроль лініі b-can 00ohm і на 0.5v на іншы 12v!!!!
    можа быць body партыі праз шлюз??
    як вы думаеце, калі з цела не акно, і цалкам магчыма, што машына не заводзіцца???
    прашу саветаў, таму што сумнеўна, калі і' body партыі 0 лінія b-can

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    прывітанне, лінія b-can не вымерайце супраціў, трэба даказаць таго, continuit? і калі на кароткія-да станоўчай +12 або масу, ваша праблема заключаецца, безумоўна, у блок кіравання abs, які не ўзаемадзейнічае з см( модуль кіравання рухавіком), я б парэкамендаваў вам зняць гняздо abs і зрабіць pote паміж правадамі C-can-карычневы з карычневым і зялены з зяленым, каб выключыць з сеткі abs, правераны, а таксама праводкі пад дзверы, батарэі, c'? сэрвіс fiat у гэтым дачыненні для аднаўлення сістэмы з-за спрэчкі з дзверы, батарэі жа
    Цярпенне і цнота моцных..

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Паведамленні
    163
    я забыўся, што выраблена выпрабаванне continuita' гняздо на блок кіравання рухавіком, счапленне на body (лінія c can) ок, так і l-h

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Паведамленні
    163
    ды нармальна на самай справе няшмат, я думаў, all abs на самай справе, я esp не даступная і asr ,але лінія c can, здавалася б, ок 60 ым 2,5 mattendo ў масы, як ты думаеш?
    не, вы здаецца дзіўным, што на раз'ем eobd лінія can я +12 у і 0,5 у?!?!!
    гэта адносіцца да b-can

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    я б рэкамендаваў выключыць усе вузлы, пачынаючы ад abs, а затым у групу кіраўніцтва электрычнай г.д., пакідаючы падлучаны толькі скк і ў body, даведаешся, што блокі кіравання ў сеткі c-can серыі body-блок кіравання кіраўніцтва-abs-блок кіравання рухавіком, проста адзін з іх, які перадае дрэнна ў сеткі, каб даць праблемы

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Паведамленні
    163
    ен гэта ведаў,але маючы дадзеныя, як я апісаў ў парадку, я думаў, што c can канаву ок
    мне не вярнуцца да сітуацыі адсутнасці дыялогу з дыягназам, калі іншыя блокі кіравання, у прыватнасці, з цела!!
    гэта прымусіла мяне думаць пра body карумпаваная, што пасылае няслушную інфармацыю

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    У якой эбу, ці можаце вы зрабіць дыягностыку??

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Паведамленні
    163
    вы дыягностыку рухавіка, рулявога кіравання,тармазоў, abs, мяне семра таксама strumantazione астатнія нічога
    то есць блокі кіравання, якія siagn ў лініі k на лініі can нічога

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    190
    калі ласка, праверце пад рычагом ручнога тормазу,можа быць, было ў маім выпадку new500,у любым выпадку, калі сістэма ? падобнае павінна быць і датчык кручэння аўтамабіля вакол вертыкальнай восі, у маім выпадку праводка была сышоў у канчатковым выніку, паміж зубамі рычагом ручнога тормазу.

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Паведамленні
    163
    Citazione Першапачаткова Напісаў obd75 Visualizza Messaggio
    калі ласка, праверце пад рычагом ручнога тормазу,можа быць, было ў маім выпадку new500,у любым выпадку, калі сістэма ? падобнае павінна быць і датчык кручэння аўтамабіля вакол вертыкальнай восі, у маім выпадку праводка была сышоў у канчатковым выніку, паміж зубамі рычагом ручнога тормазу.
    праверыў, гэта таксама было ў парадку, ен пад ацяпленне каля падушка бяспекі,усе роўна ок, дзіўна, што ў якасці адмовы я заўседы esp,потым кажа мне"hill holder", але што-то"???

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •