Дарагія сябры,
Я зачыніў EGR на маей ALFA 156 115cv з EDC15C7, робячы загрузкі файла-крычы ад CARSOFTWARE.
Не гарыць, але ў дыягназ, multiecuscan я выяўляе памылку ( P404, калі я правільна памятаю).
І ці правільна, што гэта так?
Дзякуй.
Дарагія сябры,
Я зачыніў EGR на маей ALFA 156 115cv з EDC15C7, робячы загрузкі файла-крычы ад CARSOFTWARE.
Не гарыць, але ў дыягназ, multiecuscan я выяўляе памылку ( P404, калі я правільна памятаю).
І ці правільна, што гэта так?
Дзякуй.
я не думаю, што carsoftware твар добра гэтыя ecu, лепш яго выдаліць ўручную, аднак, выдаліўшы EGR ад файла, нават калі зняць раздым не павінен прынесці ніякіх памылак
Цярпенне і цнота моцных..
Ну, сістэмы рэцыркуляцыі ог ? фланцавых часткова (мне было фланцавых, механік, некалькі гадоў таму, з ліста, які меў адтуліны малых памераў).
Затым я зачынены з-карту, але дыягностыкі выяўляе памылку, у адрозненне ад ypsilon 70cv, што не заўважае абсалютна нічога.
Pi? позна upper? і крычы, што noegr.
прывітанне giary калі месцаў у рэж. мы спрабуем зразумець, што адбылося
я не глядзеў гэты мод, але я магу супакоіць вас, сказаўшы вам, што з класічнай выключэння egr на edc15c7 ў дыягностыцы застаецца памылкай, нават калі ўсе працуе, наладзіць, і не гарыць ні адзін індыкатар.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Добра, дзякуй.
Гэта тое, што я хацеў бы ведаць. Выключэнне ? браніравалі добра...
Ісціна? ? што, так? машына, як учора, раптам выключаецца (для гэтага я запусціў іншае абмеркаванне), я ? прыйшлі сумневы ў тым, што памылка EGR, можа быць, былі свае абавязкі?, замест гэтага, мабыць, не ? cos?.
Дзякуй усім за вашы каштоўныя заўвагі.
Абсалютна нічога! Вы былі празрыстыя.
Непаразуменне ? прыйшлося ад маей марудлівасці пры запісе, што прывяло да таго, што паведамленні accavallassero!
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 22-11-2013 да 03:19
Калі вы хочаце яго выдаліць ўручную карту зробіце спакойна, нават калі проста паставіць просты ліст зачынены, і вырашыце праблему ў крыніцы без мода ў эбу. у edc 15 у адрозненне ад edc16 не даюць памылку ў карце, калі зачыненыя ручной працы, па меншай меры, што не будзе зламана, працуе клапан, для? як правіла, проста дайце яму па чыстая, і вы ідзяце наперад.
так, ведаю, што не schizzinose, як EDC16, але я хацеў, каб яна карта, што ? pi? хутка.
Але калі мяне выявіць памылку, не ? што ? няспраўнасць клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог?
Нават калі гэта і так? гэта было, ? сапраўды дзіўна, чаму? саленоід, здаецца, працуе (спрабаваў з MULTIECUSCAN у рэжыме? тэставанне прывадаў)!!!